Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 17, 2018

Scroll to top

Top

COMBINART/ 1+1=10

COMBINART/ 1+1=10
Administrator
Comunicat de presă
Primăria Municipiului București, prin Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic în colaborare cu Asociatia Culturală COMBINART/ 1+1=10, organizează concursul „Sculptori pentru viitor”, concurs ce își propune să creeze pentru tinerii elevi și studenți pasionați de sculptură, din instituțiile de profil din București, un mediu competitiv în care talentul, munca și îndemânarea lor vor fi premiate. În acest context realizarea proiectului „Sculptori pentru viitor”, dorește să atragă tinerii, viitorii artiști plastici, participanți la acest concurs către sculptura monumentelor de for public și să încurajaze exprimarea artistică a acestora.
Concursul face parte din evenimentul major “NOAPTEA ALBĂ A GALERIILOR” organizat de Asociația Ephemair și se va desfășura în Sala de Ceramică a Combinatului Fondului Plastic din str. Băiculești nr. 29., sector 1, București, în data de 30 septembrie 2016.
Proiectul Noaptea Albă a Galeriilor a dezvoltat în București de-a lungul celor nouă ediții, o infrastructură dinamică a spațiilor care găzduiesc evenimente de artă contemporană.
„NOAPTEA ALBĂ A GALERIILOR”/NAG#10 organizată de Asociația Ephemair ajungând anul acesta la ediția aniversară capătă cu această ocazie anvergură națională: Arad, Baia Mare, Brașov, Cluj Napoca, Craiova, Iași, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara.
Detalii despre concurs în mediul online: www.noapteagaleriilor.ro/galeria(25), https://www.facebook.com/infocombinart/
cfpiscool

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.