Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | mai 29, 2017

Scroll to top

Top

COMBINART/ 1+1=10

COMBINART/ 1+1=10
Administrator
Comunicat de presă
Primăria Municipiului București, prin Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic în colaborare cu Asociatia Culturală COMBINART/ 1+1=10, organizează concursul „Sculptori pentru viitor”, concurs ce își propune să creeze pentru tinerii elevi și studenți pasionați de sculptură, din instituțiile de profil din București, un mediu competitiv în care talentul, munca și îndemânarea lor vor fi premiate. În acest context realizarea proiectului „Sculptori pentru viitor”, dorește să atragă tinerii, viitorii artiști plastici, participanți la acest concurs către sculptura monumentelor de for public și să încurajaze exprimarea artistică a acestora.
Concursul face parte din evenimentul major “NOAPTEA ALBĂ A GALERIILOR” organizat de Asociația Ephemair și se va desfășura în Sala de Ceramică a Combinatului Fondului Plastic din str. Băiculești nr. 29., sector 1, București, în data de 30 septembrie 2016.
Proiectul Noaptea Albă a Galeriilor a dezvoltat în București de-a lungul celor nouă ediții, o infrastructură dinamică a spațiilor care găzduiesc evenimente de artă contemporană.
„NOAPTEA ALBĂ A GALERIILOR”/NAG#10 organizată de Asociația Ephemair ajungând anul acesta la ediția aniversară capătă cu această ocazie anvergură națională: Arad, Baia Mare, Brașov, Cluj Napoca, Craiova, Iași, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara.
Detalii despre concurs în mediul online: www.noapteagaleriilor.ro/galeria(25), https://www.facebook.com/infocombinart/
cfpiscool

 

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.