Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | august 24, 2019

Scroll to top

Top

COMBINART/ 1+1=10

COMBINART/ 1+1=10
Administrator
Comunicat de presă
Primăria Municipiului București, prin Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic în colaborare cu Asociatia Culturală COMBINART/ 1+1=10, organizează concursul „Sculptori pentru viitor”, concurs ce își propune să creeze pentru tinerii elevi și studenți pasionați de sculptură, din instituțiile de profil din București, un mediu competitiv în care talentul, munca și îndemânarea lor vor fi premiate. În acest context realizarea proiectului „Sculptori pentru viitor”, dorește să atragă tinerii, viitorii artiști plastici, participanți la acest concurs către sculptura monumentelor de for public și să încurajaze exprimarea artistică a acestora.
Concursul face parte din evenimentul major “NOAPTEA ALBĂ A GALERIILOR” organizat de Asociația Ephemair și se va desfășura în Sala de Ceramică a Combinatului Fondului Plastic din str. Băiculești nr. 29., sector 1, București, în data de 30 septembrie 2016.
Proiectul Noaptea Albă a Galeriilor a dezvoltat în București de-a lungul celor nouă ediții, o infrastructură dinamică a spațiilor care găzduiesc evenimente de artă contemporană.
„NOAPTEA ALBĂ A GALERIILOR”/NAG#10 organizată de Asociația Ephemair ajungând anul acesta la ediția aniversară capătă cu această ocazie anvergură națională: Arad, Baia Mare, Brașov, Cluj Napoca, Craiova, Iași, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara.
Detalii despre concurs în mediul online: www.noapteagaleriilor.ro/galeria(25), https://www.facebook.com/infocombinart/
cfpiscool