Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 23/04/2024

Scroll to top

Top

SALONUL NAŢIONAL DE PLASTICĂ MICĂ BRĂILA Ediţia a XXIV-a

Nistor Laurențiu

FILIALA DIN BRĂILA A UNIUNII ARTIȘTILOR PLASTICI DIN ROMÂNIA

4 martie – 19 aprilie 2023

INVITAŢIE – REGULAMENT

Salonul Național de Plastică Mică se adresează artiştilor plastici profesioniști membri ai U.A.P.România și absolvenţilor de universităţi de artă. Cuprinde lucrări de pictură, grafică, sculptură, obiect, colaj, arte decorative, fotografie, instalaţie, etc.

– Locul şi data desfăşurării:

Galeria de Artă Brăila .

Vernisaj: 4 martie 2023, ora 12,30.

– Condiții de participare:

– Fiecare artist poate participa cu o singură lucrare realizată, preferabil, în ultimii doi ani, lucrare ce nu a mai fost expusă în Brăila.

– Dimensiunile lucrărilor: latura mare să nu depăşească 30 cm.

– Înscrierea se face începând de acum până în 27 ianuarie 2023, online prin mail pe adresa ghmosorescu@yahoo.com, și va conține următoarele 4 atașamente :

• reproducerea lucrării participante în format jpg, rezoluţie minimă 4 megapixeli (2240×1680), 72 dpi, și va purta datele în aceasta ordine : numele autorului, numele lucrării, anul execuției, tehnica și dimensiunile. Fotografia nu va conține ramă, doar dacă aceasta este integrată lucrării. Calitatea imaginilor trimise poate influența rezultatul jurizării.

• fotografia autorului în format jpg, rezoluţie minima 3 megapixeli (2048×1536). Fotografia va purta numele autorului.

• C.V. general

•Formular de înscriere – din

https://www.dropbox.com/…/Formular%20de%20participare….

Dacă vă veți inscrie din timp și veți respecta, cu atenție, formularul, veți avea toate mulțumirile noastre pentru ajutorul acordat în prelucrarea informațiilor necesare albumului.

NU TRIMITEȚI FOTOGRAFIILE ÎN INTERIORUL DOCUMENTULUI (WORD) CI ÎN ATAȘAMENT.

Suma necesară costurilor de realizare a catalogului, materialelor promoționale etc. în valoare de 75 de lei/participant se va vira în cont bancar deschis la Raiffeinsen BANK nr. cont RO30RZBR0000060004394341 pe numele Mosorescu Gheorghe, cu specificația pentru S.N.P.M.Brăila sau odată cu lucrarea. Confirmarea viramentului se va face pe Whats App: 0744663435 Gh.Mosorescu.

– Lista artiştilor admiși în urma selecției se va anunţa în 14 februarie 2023 pe paginile facebook: Uap Romania Filiala Brăila, Gh. Mosorescu.

– Expedierea lucrărilor:

Se va face în perioada 15 – 22 februarie 2022, prin curier (EXCLUS POȘTĂ), pe adresa Galeria de Artă Brăila, Piața Traian nr. 2, Brăila, d-na Geanina Baciu, tel. 0747.655.228.

Fiecare lucrare va avea menţionat pe verso: numele, titlul, anul, tehnică, dimenesiuni, adresa, email-ul şi telefonul autorului, filiala U.A.P.R. din care face parte.

• Solicităm ambalarea lucrărilor astfel încât să fie bine protejate atât la trimitere cât şi la returnare.

• Lucrările vor fi încadrate şi cu sistem de agăţare, obligatoriu.

• În interiorul coletelor, ce conţin lucrări ale mai multor artiști, solicităm lista cu autorii.

• Pentru siguranța returnării lucrărilor, insistăm ca pe colet să vă scrieți adresa completă, inclusiv propriul număr de telefon.

• Fiecare expozant va primi alături de lucrare Catalogul expoziţiei și după caz chitanța pentru participarea la realizarea catalogului.

• Organizatorii au dreptul de a folosi reproduceri după lucrările expuse, în scopul promovării expoziţiei, în materiale publicitare, cu scop de informare, marketing şi educațional, fără plată către autor.

• Participanţii vor găsi pe facebook (Uap Romania Filiala Braila, Gh. Mosorescu): imagini din expoziţie, de la vernisaj, afişul, catalogul expozitiei.

• Returnarea lucrărilor se va face, funcție de finalizarea catalogului, în maxim 45 de zile de la închiderea expoziţiei.

• Costurile trimiterii şi returnării lucrărilor vor fi suportate de către fiecare participant.

• Organizatorii nu îşi asumă responsabilitatea pentru deteriorarea sau pierderea lucrărilor în timpul transportului.

• Pe întreaga perioadă a expoziţiei, participanţii nu îşi pot retrage lucrările.

Prin înscrierea la acest salon vă exprimați automat și acordul cu GDPR ( Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestora, aplicat de toate statele Uniunii Europene) și vom putea prelucra datele cu caracter personal în vederea realizării albumului și editarea materialelor promoționale.

Solicităm PARTICIPANȚLOR CARE NU DORESC ÎNSCRIEREA DATELOR DE CONTACT ÎN ALBUM, CA LA FINALUL FORMULARULUI DE ÎNSCRIERE SĂ ÎȘI PREZINTE EXPLICIT DEZACORDUL.

NU VOR FI EXPUSE LUCRĂRILE CARE NU RESPECTĂ CERINŢELE.

Coordonator proiect:

Scenograf Gheorghe Mosorescu

Preşedinte Filiala din Brăila a U.A.P.R.

tel: 0744.66.34.35.

ghmosorescu@yahoo.com