Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iulie 23, 2017

Scroll to top

Top

A SENSE OF VIETNAM – VAN DUONG THANH @ Iași

A SENSE OF VIETNAM – VAN DUONG THANH @ Iași
Administrator
EXPOZIȚIE – ,,A SENSE OF VIETNAM” – VAN DUONG THANH
11 IULIE – 20 AUGUST 2017
UNIUNEA ARTIŞTILOR PLASTICI DIN ROMÂNIA – FILIALA IAŞI ȘI COMPLEXUL NAȚIONAL MUZEAL MOLDOVA – PALATUL CULTURII- MUZEUL DE ARTĂ AU PLĂCEREA DE A VĂ INVITA SĂ VIZITAȚI EXPOZIȚIA ,,A SENSE OF VIETNAM” SEMNATĂ DE ARTISTA VAN DUONG THANH
VERNISAJ: 11 IULIE 2017, ORA 18:00
EXPOZIȚIA VA FI DESCHISĂ ÎN PERIOADA 11 IULIE – 20 AUGUST 2017

COMPLEX NAȚIONAL MUZEAL ,,MOLDOVA” – PALATUL CULTURII- MUZEUL DE ARTĂ
PIAȚA ȘTEFAN CEL MARE ȘI SFÂNT, NR 1, IAŞI

VĂ AŞTEPTĂM!

 

Anunț

Anunț important

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.


ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

ATENȚIE, TERMENUL DE DEPUNERE A DOSARELOR PENTRU FILIALELE DIN BUCUREȘTI SE PRELUNGEȘTE PÂNĂ LA DATA DE 21 IULIE INCLUSIV!

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4. Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00. ATENȚIE!!! Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP. În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015. http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/ http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/

Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză