Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 25, 2017

Scroll to top

Top

AFRICA. Feelings from the past @ Muzeul Satului „Dimitrie Gusti”

AFRICA. Feelings from the past @ Muzeul Satului „Dimitrie Gusti”
Administrator
AFRICA. Feelings from the past

Sgrafitto și Muzeul Satului „Dimitrie Gusti” au plăcerea de a vă invita la deschiderea expoziției de pictură „AFRICA. Feelings from the past”, a artistei Emilia Marinescu, ce va avea loc miercuri, 26 octombrie 2016, Sala de Sticlă, începând cu ora 16:45.
Expoziția este deschisă în perioada 26 octombrie – 25 noiembrie 2016.
Emilia Marinescu (n.1984) este un pictor din București, absolventă a Universității de Arte București, secția Pictură, la clasa profesorilor Horea Paștina și Vladimir Zamfirescu. Din 2009 este membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România. În 2014 reprezintă România la Festivalul de Artă Contemporană din Lisabona și obține premiul pentru cea mai bună tehnică. În 2016 este invitată de Comisia Națională Unesco să expună la Moscova.

Biroul COMUNICARE, RELATII PUBLICE:

Iuliana Mariana Grumazescu – Director Comunicare, Pedagogie Muzeală
Andreea Nanciu – Comunicare si Relații Publice
Mihaela Șoltuz – Comunicare si Relații Publice
Telefon: 317. 91. 03/ interior 178
Șoseaua Kiseleff nr. 28-30, sector 1, București

http://www.muzeul-satului.ro

africa

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.