Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 28, 2017

Scroll to top

Top

Anastasescu Udrescu Liliana

Administrator
ANASTASESCU LILIANA
Anastasescu Udrescu Liliana
Adresa: Sos. Mihai Bravu, 35; Bloc P 13, ap. 27, sector 2, BUCUREŞTI
Tel:
e-mail: lilianaanastasescu@yahoo.de
web:

Japoneza - haute lise - 60x71 cm.

„Japoneza – haute lise – 60×71 cm

Prezentare Demers Artistic
În orice creatie artistica exista ceva care se adreseaza fie vizitatorului ocazional al unei expozitii, fie criticului de arta. Fiecare dintre noi descopera acest ceva în functie de afinitatile sale sau, cel mai adesea, de starea sa de moment. Si pentru ca vizitatorul sa-si gaseasca calea sa de acces la creatia artistica, nu trebuie decât sa fie un pic disponibil si dornic sa primeasca.
Îmi place sa ma joc libera în rigoarea universului meu rational si încerc sa dezvolt o poezie de forme si de culori. Caci justificarea cea mai profunda a artei mele ar trebui cautata în echilibrul tuturor elementelor compozitiei. Miscarea luminii pe obiect, precum si imaginatia vizitatorului vor face restul.
« Viguroasa, de o anumita monumentalitate în abordarea subiectelor, mizând totodata pe tratarea sensibila, delicata a detaliului semnificativ, tapiseriile Lilianei Anastasescu – Udrescu ofera prilejul de a descoperi, dincolo de originalitatea sau armonia motivului, un farmec ascuns capabil sa le integreze într-un limbaj modern, cu multiple posibilitati de sugestie ».

Marina Preutu, Critic de arta

website link

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.