Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | martie 31, 2020

Scroll to top

Top

Anastasescu Udrescu Liliana

Administrator
ANASTASESCU LILIANA
Anastasescu Udrescu Liliana
Adresa: Sos. Mihai Bravu, 35; Bloc P 13, ap. 27, sector 2, BUCUREŞTI
Tel:
e-mail: lilianaanastasescu@yahoo.de
web:

Japoneza - haute lise - 60x71 cm.

„Japoneza – haute lise – 60×71 cm

Prezentare Demers Artistic
În orice creatie artistica exista ceva care se adreseaza fie vizitatorului ocazional al unei expozitii, fie criticului de arta. Fiecare dintre noi descopera acest ceva în functie de afinitatile sale sau, cel mai adesea, de starea sa de moment. Si pentru ca vizitatorul sa-si gaseasca calea sa de acces la creatia artistica, nu trebuie decât sa fie un pic disponibil si dornic sa primeasca.
Îmi place sa ma joc libera în rigoarea universului meu rational si încerc sa dezvolt o poezie de forme si de culori. Caci justificarea cea mai profunda a artei mele ar trebui cautata în echilibrul tuturor elementelor compozitiei. Miscarea luminii pe obiect, precum si imaginatia vizitatorului vor face restul.
« Viguroasa, de o anumita monumentalitate în abordarea subiectelor, mizând totodata pe tratarea sensibila, delicata a detaliului semnificativ, tapiseriile Lilianei Anastasescu – Udrescu ofera prilejul de a descoperi, dincolo de originalitatea sau armonia motivului, un farmec ascuns capabil sa le integreze într-un limbaj modern, cu multiple posibilitati de sugestie ».

Marina Preutu, Critic de arta

website link