Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 19, 2018

Scroll to top

Top

Anastasescu Udrescu Liliana

Administrator
ANASTASESCU LILIANA
Anastasescu Udrescu Liliana
Adresa: Sos. Mihai Bravu, 35; Bloc P 13, ap. 27, sector 2, BUCUREŞTI
Tel:
e-mail: lilianaanastasescu@yahoo.de
web:

Japoneza - haute lise - 60x71 cm.

„Japoneza – haute lise – 60×71 cm

Prezentare Demers Artistic
În orice creatie artistica exista ceva care se adreseaza fie vizitatorului ocazional al unei expozitii, fie criticului de arta. Fiecare dintre noi descopera acest ceva în functie de afinitatile sale sau, cel mai adesea, de starea sa de moment. Si pentru ca vizitatorul sa-si gaseasca calea sa de acces la creatia artistica, nu trebuie decât sa fie un pic disponibil si dornic sa primeasca.
Îmi place sa ma joc libera în rigoarea universului meu rational si încerc sa dezvolt o poezie de forme si de culori. Caci justificarea cea mai profunda a artei mele ar trebui cautata în echilibrul tuturor elementelor compozitiei. Miscarea luminii pe obiect, precum si imaginatia vizitatorului vor face restul.
« Viguroasa, de o anumita monumentalitate în abordarea subiectelor, mizând totodata pe tratarea sensibila, delicata a detaliului semnificativ, tapiseriile Lilianei Anastasescu – Udrescu ofera prilejul de a descoperi, dincolo de originalitatea sau armonia motivului, un farmec ascuns capabil sa le integreze într-un limbaj modern, cu multiple posibilitati de sugestie ».

Marina Preutu, Critic de arta

website link

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.