Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 16, 2018

Scroll to top

Top

Andor Komives

Administrator
Andor Komives
Andor Komives
Adresa: Aleea Azuga, nr. 9, Ap 2, Cluj-Napoca – România
Tel: +40722-840.450
e-mail: andor.komives@gmail.com

A story from Banffy Palace

A story from-Banffy Palace

Prezentare Demers Artistic

În acest prezent globalizat postmodern comunic, reacţionez, cu o suavă ironie, la tot ceea ce mă afectează şi se intersectează cu viaţa mea, rezonez, cu personaje reale sau imaginare, îngeri sau demoni, personaje de BD, până la personajele din noile mituri sau utopii contemporane. Fără complexul timpului, spaţiului, sau al contextului cultural, aceste fiinţe ale imaginarului colectiv comunică incredibil de firesc în picturile mele, făcând remarci despre problemele lumii noastre actuale: globalizare, război, politică, consumism, cultură şi noile utopii.
Imaginile sunt uşor provocatoare, ironice şi auto ironice, prin mesajul lor direct şi foarte actual. Ele nu vizează un anume confort estetic şi intelectual călduţ ci din contră, pun în discuţie o serie de clişee mentale, incită la dialog, dezbatere şi auto-reflecţie. Fără a renunţa la pictură ca mediu de expresie, ele încorporează fragmente – citate, ce trimit spre BD, graffitti sau gravuri de epocă, afişe şi mesaje publicitare – ceea ce le conferă o anumită ambiguitate a apartenenţei la un gen anume, cu amplificarea nuanţată a conexiunilor şi a sensurilor. Dincolo de aerul ludic şi ironic, sesizabil din lectura imediată al lucrărilor, privitorul este invitat să descopere un altceva, mai profund, mai grav.

Andor Kőmives

website link: www.andorkomives.ro,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.