Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 18, 2017

Scroll to top

Top

Asociația Internațională de Artă, IAA / AIAP

Asociația Internațională de Artă, IAA / AIAP
admin
  • On septembrie 7, 2017
Asociația Internațională de Artă, IAA / AIAP, este un ONG (o organizație neguvernamentală) care lucrează în parteneriat oficial cu UNESCO, cu statut consultativ, cuprinzând artiști care aparțin în special domeniilor picturii, sculpturii, tipografilor și artiștilor care practică alte forme de creație în artele vizuale.

Obiectivele asociației sunt de a stimula cooperarea internațională între artiștii din toate țările, națiunile sau popoarele și de a îmbunătăți poziția economică și socială a artiștilor la nivel național și internațional, precum și de a-și apăra drepturile materiale și morale.

Structura IAA / AIAP arata ca UNESCO. Permite și facilitează orice fel de condiție de lucru a artei și a comparațiilor artistilor profesioniști prin întâlniri, seminarii și expoziții într-o atitudine pașnică de ideal, toleranță și împărtășire. IAA / AIAP discută și pregătește propunerile transferate statelor membre. În 2012, a fost lansată o anchetă internațională imensă privind starea actuală a artiștilor care va permite actualizarea „Observatorului mondial al condiției artistului”.

Pe teren, IAA / AIAP participă activ la programele UNESCO prin educația artistică pentru copiii care se confruntă cu violență, cu populații defavorizate sau care locuiesc departe de centrele educaționale, în școli și case de copii fără educație artistică, precum și în centre medicale specializate.

IAA / AIAP militează pentru ca educația artistică să fie recunoscută drept una dintre drepturile omului și introdusă în Constituțiile naționale.

Vă rugăm să accesați

http://www.aiap-iaa.org (Organizația internațională), sau

http://www.iaa-europe.eu (Organizația europa)

Uniunea Artiștilor Plastici din Românie este membră a Asociația Internațională de Artă, IAA / AIAP și în curând vom relua emiterea de carduri IAA / AIAP.

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.