Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 24, 2017

Scroll to top

Top

Antonescu-Iancu Despina

Administrator
ANTONESCU-IANCU DESPINA
Antonescu-Iancu Despina
Adresa: Bd. Iuliu Maniu 18-20, sc. A, ap.36, – Bucureşti – România
Tel: +40720.697.580
e-mail: despinaiancu@yahoo.com
web:,

Muzica elementelor primordiale

Muzica-elementelor-primordiale

Prezentare Demers Artistic

Pentru ca in micul pliant ce-i prezinta recentele lucrari, pictorita scria pe un ton persuasiv :
,, Nu permiteti stresului cotidian sa va cuprinda in umbra lui nevrotica”, mi-am amintit dintr-o data ca prin 1976 de mult scriam despre terapia prin arta (…)
Cu numai trei expozitii personale si cateva de grup, Iancu Despina, in prezent studenta la clasa prof. Th. Moraru, prezinta trecatorului grabit o clipa de armonie contemplatie si frumos, in putine picturi sensibile si profesionist executate ca tehnica, cromatica si compozitie (…)
Nici sa nu banuiti macar ca pictorita n-a dobandit vlaga creativa a unui barbat ori puterea-vezi stiinta combinativa a tonurilor crude, cu pete palide, in forme ce vorbesc despre stapanirea desenului, acela despre care Leonardo si Durer spuneau ca ,,este cel ce naste adevaratul artist” (…)

Viorica Stefanescu, ziarul ,,Dimineata”, 4 aprilie 2003

website link ,

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.