Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 17, 2017

Scroll to top

Top

ANUNȚ ÎN ATENȚIA MEMBRILOR FILIALEI GRAFICĂ BUCUREȘTI A UAP DIN ROMÂNIA

Administrator

CONSILIUL DIRECTOR AL FILIALEI GRAFICĂ BUCUREȘTI A UAP ANUNȚĂ SCOATEREA LA CONCURS A ATELIERULUI DE CREAȚIE DIN STR. EFORIE NR.4-6, ET.4.

DOSARELE CU ACTIVITATEA ARTISTICĂ SE DEPUN LA SEDIUL UAP DIN PIAȚA AMZEI NR.13, ETAJ 4 (LUNI – JOI ÎNTRE ORELE 9 – 15) – PÂNĂ LA DATA DE 15 FEBRUARIE 2016.

TOTODATĂ, MEMBRII FILIALEI GRAFICĂ, CARE ÎNTRUNESC CONDIȚIILE PREVĂZUTE ÎN LEGEA 118/2002, PRIVIND ACORDAREA INDEMNIZAȚIEI DE MERIT, POT DEPUNE DOSARELE PÂNĂ ÎN DATA DE 29 FEBRUARIE 2016 LA ADRESA MAI SUS MENȚIONATĂ.

EXTRAS LEGEA 118/2002

Domeniul artei plastice

Indemnizaţia de merit se poate acorda persoanelor care au împlinit vârsta de 60 de ani.

Criteriile de atribuire a indemnizaţiei de merit în domeniul artei plastice sunt următoarele:

a) să fi obţinut premii acordate de Uniunea Artiştilor Plastici sau de alte instituţii naţionale abilitate (Academia Română, Ministerul Culturii şi Cultelor, fundaţii sau asociaţii naţionale recunoscute);

b) să fi obţinut premii internaţionale la concursuri recunoscute (bienale, trienale) sau academii internaţionale;

c) să fi obţinut medalii, titluri naţionale şi internaţionale;

d) să aibă o activitate expoziţională recunoscută de critica de specialitate din ţară şi din străinătate;

e) să fi publicat materiale de specialitate (critică de artă, articole în reviste de specialitate).

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.