Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | martie 29, 2017

Scroll to top

Top

Anunț primiri în U.A.P. din România 2017 pentru membrii stagiari

Anunț primiri în U.A.P. din România 2017 pentru membrii stagiari
Administrator
ATENȚIE!!!

Sesiunea de  titularizare în UAP din România, nu va avea loc la aceeași dată cu sesiunea de primiri.

Astfel, vom anunța în timp util perioada de depunere a documentelor necesare în vederea titularizării în UAP.

Procedura de titularizare se va desfășura conform metodologiei prevăzute în noul Regulament pentru Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, ce urmează să fie supus votului Adunării Generale prin corespondență.

Regulamentul actualizat va fi disponibil pe site-ul UAP, în cel mai scurt timp.

Vă rugăm să urmăriți informațiile ce vor fi afișate pe site-ul UAP și pe pagina de facebook a instituției: www.uap.ro, https://www.facebook.com/uapdinromania.

 

În perioada 09 ianuarie 2017 – 10 februarie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu) pentru membrii stagiari în UAP din România, la secretariatele filialelor de creație București și respectiv, ale filialelor teritoriale.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform Regulamentului de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, până la data de 28 februarie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele de creație din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, luni – joi, între orele 10.00-15.00, vineri, între orele 10.00 – 13.00.

Regulamentul de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, cererea de primire în UAP și fișă personală pot fi descărcate de aici.

 

Anunț

Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.