Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Anuța Vârsta

Anuța Vârsta
Administrator
Anuta Varsta
Anuța Vârsta
Adresa: Str. Oituz nr. 2A, ap. 53, Baia Mare, jud. Maramureș – România
Tel: +40
e-mail: avanutza@yahoo.com

MARGINEA PARADISULUI

MARGINEA PARADISULUI – tehnica mixta, video/ fotografie pe metal; dimensiunea 18/25 cm

Prezentare Demers Artistic

Anuta Varsta e nascuta in 1979 la Sighetu Marmatiei, Romania. Din 2007 e stabilita la Paris, Franta. Si_a obtinut diploma in 2003 la sectia grafica a Universitatii de Arta si Design din Cluj-Napoca, din acelasi an incepand sa lucreze ca profesor de desen si pictura la Liceul de Arta din Baia Mare. Dupa trei ani, a decis sa continue studiile de arta la Paris, Franta , unde a urmat un master in arta contemporana si new media. Lucreaza ca artist independent expunand atat in Romania cat si in strainatate. Proictele sale cele mai recente sunt ilustratiile pentru carti de copii, Anuta fiind reprezentata de o editura suedeza unde semneaza o a doua carte atat ca ilustrator cat si ca autor.

website link:

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.