Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

Apel de Participare: ,,SALONUL INTERFERENŢE” 2017 @ Orizont

Apel de Participare:  ,,SALONUL INTERFERENŢE” 2017 @ Orizont
Administrator

UAPR-Filiala Arte Decorative- Bucureşti

Apel de Participare:

,,SALONUL INTERFERENŢE” 2017

La Galeria ,, ORIZONT”- tapiserie, imprimeuri textile şi design vestimentar.

Perioada Luni 20 Martie-Vineri 31 Martie 2017-02-24

Vernisaj: Marți 21 Martie 2017 ora 18

Pot participa membrii UAPR care fac dovada achitării cotizației pentru anul 2016.

Se acceptă doar o lucrare de autor din domeniul ,, ARTELOR TEXTILE” indiferent de tehnică ( pentru lucrările parietale, lățimea maximă de 150 cm ).

Predarea lucrărilor- Joi 16, Vineri 17 Martie- orele 11-18 la galeria ,,ORIZONT”

B-dul Nicolae Bălcescu Nr. 23 A sector 1 București

Taxa de participare este de 50 lei

Plata se poate achita la galeria ,,ORIZONT” odată cu predarea lucrării, sau la Casieria UAPR București, Piața Amzei Nr. 13 et. 4 PENTRU ,,SALONUL INTERFERENȚE TEXTILE 2017” sector 1 București, sau prin virament pt. UAPR din București: Banca UNU-CREDIT BANK Sucursala Nicolae Titulescu , cont: R083BACX0000003005108002, cu mențiunea ,,SALONUL INTERFERENȚE 2017”

Informații suplimentare se pot obține de la organizatorul Salonului

Alexandru Dan Liviu ROŞEANU- tel. 0745368856

Lucrările se vor ridica în data de Vineri 31 Martie-orele 11-18

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.