Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 17, 2017

Scroll to top

Top

APEL la PROTEST – Risc de expunere la cultură

APEL la PROTEST – Risc de expunere la cultură
Administrator
Artiștii nu pot și nu trebuie să aștepte în fața ușilor închise!

Uniunea Artiștilor Plastici din România vă așteaptă la un protest inedit ce urmărește să atragă atenția autorităților și publicului larg asupra dispariţiei/ închiderii spaţiilor de expunere şi de lucru din Bucureşti.
Într-o perioadă extrem de scurtă, UAP a fost nevoită să închidă ușile Galeriei Simeza, atelierelor de creației din Strada Doamnei nr. 5 și ale Galeriei Gara de Nord, în așteptarea restaurării acestora de către instituțiile abilitate.
Vă așteptăm în fața Galeriei Simeza, marți 16 februarie 2016, începând cu ora 19.00, să transmitem împreună mesajul nostru.
Prezența dumneavoastră la protest reprezintă un gest de implicare civică și culturală și un prim pas în tentativa de recuperare a normalității vieții artistice.

risc de expunere la cultura

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.