Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

Aplicatie mobila a APRR

Aplicatie mobila a APRR
Administrator
Aplicație mobilă de informare și contact a Asociației Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a Uniunii Artiștilor Plastici din România.
Utilizatorii pot instala aplicația pe telefon sau pe tabletă și, prin urmare, vor avea acces mult mai direct la informații ce privesc Filiala noastră sau Uniunea Artiștilor Plastici din România în general.
Și cel mai important, utilizatorii pot primi direct pe telefonul mobil, în orice moment, informații, anunțuri și știri în timp real.

* Pentru a instala aplicația trebuie să permiteți instalarea din surse neoficiale (Settings > Security > Unknown Sources).
* Pentru a vizualiza secțiunea „News” este necesar să fiți conectat la internet, toate celelalte secțiuni pot fi accesate offline.
* Notificările nu se pierd chiar dacă nu ați fost online când au fost trimise, le veți primi când vă veți conecta din nou la internet.
* Aplicația a fost scanată cu virustotal.com. Puteți vizualiza raportul aici:
https://www.virustotal.com/…/5b1d51438…/analysis/1517330944/

Descarcă aplicația de aici.

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.