Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 17, 2018

Scroll to top

Top

Arhangheli și Ingeri @ Iași

Arhangheli și Ingeri @ Iași
Administrator
Elena Șoltuz și Mihaela Modan au bucuria de a va invita la lansarea „Cărții de colorat cu mesaje de la Arhangheli și Ingeri”.
Cartea noastră este o treaptă spre voi, spre Sine, spre bucurie, înțelegere lină și profundă. E o treaptă a curajului înțelegerii conexiunii noastre cu minunatele călăuze angelice, o oglindă a frumuseții interioare prin culoare și conștientizare.
Autoarele au pregătit daruri de iubire pentru cei prezenți: bilețele cu mesaje angelice pentru doritori și o tombolă minunată, cu premii constând în 3 lucrări cu desene angelice din carte, aparținând artistului plastic Elena Șoltuz și două ședințe de consiliere angelică, oferite de Mihaela Modan, practician în terapia cu Îngeri.
Data lansării: 25 noiembrie 2017, la orele 17.30
Locație: IULIUS MALL, etajul 1 (sub Evidenta populatiei)
Coordonator eveniment: prof. Carmen Sîrbu
Prezența voastră ne onorează și ne încântă inimile! Vă așteptăm și vă mulțumim de pe acum că ne veți fi alături!

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.