Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

ART COLLECTION @ Galeria Odeon

ART COLLECTION @ Galeria Odeon
Administrator
DanaArtGallery împreună cu Galeria Odeon vă prezintă o selecție de lucrări de pictură care în timp au fost donate galeriei de artiștii participanți la taberele de creație și anumite evenimente.
De la abstract la figurativ, vom putea admira lucrări de pictură diverse care descriu atmosfera în care au fost realizate. Evenimentul aduce în prim plan publicului lucrări semnate de diferiți artiști cunoscuți în spațiul cultural bucureștean, dar și în străinatate.
Expun:
Adriana Vasile, Bogdana Contraș, Bogdan Pelmuș, Cornelia Gherlan, Dan Isailă, Daniela Zbarcea, Delia Orman, Eugen Vasile Iovan, Magdalena Pelmuș, Manuel Portioli, Silvia Trăistaru,Vasile Tolan și Zoița.
Expoziția se poate vizita în perioada 23 ianuarie – 27 februarie 2018 înainte de spectacolele de la Sala Studio a Teatrului Odeon sau prin programare la telefon 0724 271 723.
Vernisaj:
23 ianuarie 2018, ora 18.30
Detalii:
www.danaartgallery.ro office@danaartgallery.ro
https://www.facebook.com/galeria.danaart

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.