Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

Artă Bizantină în România. Restaurare și creație contemporană @ Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti

Artă Bizantină în România. Restaurare și creație contemporană @ Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti
Administrator
Asociația Filială de Artă Religioasă și Restaurare a Uniunii Artiștilor Plastici din România în parteneriat cu Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti expune în Sala Foaier 15 planșe de restaurare prezentând șantiere de la mai multe monumente istorice din țară. Alte 10 planșe prezintă pictură nouă și realizare de mozaicuri la lăcașuri de cult nou construite din România și Serbia. Expoziția mai etalează 2 vitralii și 3 sculpturi, acestea din urmă având ca tematică reprezentarea fondatorului muzeului – Dimitrie Gusti, a Părintelui Iulian de la Schitu Prodromu din Muntele Athos și a Mitropolitului Antim Ivireanul, martir născut în Georgia de la a cărui mucenicie se împlinesc 300 de ani. Expozitia va fi deschisa pana pe data de 18 iunie, de miercuri pana duminica intre orele 10,00 – 18,00.

– la Muzeul National Al Satului „Dimitrie Gusti”.

Arta Bizantina Romaneasca

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.