Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 23, 2017

Scroll to top

Top

Arta la Fereastră – Anca Boeriu @ Galeria Simeza

Arta la Fereastră – Anca Boeriu @ Galeria Simeza
Administrator
Vă așteptăm la ultimul eveniment din Fereastra Simeza și vă anunțăm închiderea proiectului ,, Arta la fereastră,, marți 17 ianuarie orele 19.

„Arta la Fereastra”, eveniment-manifest cultural al galeriei Simeza a UAP se inchide cu un „big bang” marti, pe 17 ianuarie, in prezenta majoritatii artistilor care au expus, in fiecare marti, „afara in strada” – timp de un an.
Deschisa pe 16 ianuarie 2016, la minus 16 grade, „Arta la fereastra” se va inchide, in prezenta artistilor si a dumneavoastra, marti, pe 17 ianuarie 2017, speram la o temperatura mai inalta, a gestului artistic.
Contam pe prezenta si sprijinul dumneavoastra, intrucat Galeria Simeza, locul unde au expus cei mai importanti artisti contemporani ai Romaniei, se va redeschide, dupa renovare.
Inchidem asadar „Arta la fereastra” – ca protest, si deschidem campania de strangere de fonduri pentru redeschiderea Simezei – o galerie-simbol din inima Bucurestiului.
Va asteptam, cu drag,
Anca Boeriu
Corina Duma
Pentru relatii de presa contact:
Roxana Dascalu
0724 285 630
https://www.facebook.com/events/1887057851524800/

 

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.