Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | mai 1, 2017

Scroll to top

Top

Arta la Fereastră – Anca Boeriu @ Galeria Simeza

Arta la Fereastră – Anca Boeriu @ Galeria Simeza
Administrator
Vă așteptăm la ultimul eveniment din Fereastra Simeza și vă anunțăm închiderea proiectului ,, Arta la fereastră,, marți 17 ianuarie orele 19.

„Arta la Fereastra”, eveniment-manifest cultural al galeriei Simeza a UAP se inchide cu un „big bang” marti, pe 17 ianuarie, in prezenta majoritatii artistilor care au expus, in fiecare marti, „afara in strada” – timp de un an.
Deschisa pe 16 ianuarie 2016, la minus 16 grade, „Arta la fereastra” se va inchide, in prezenta artistilor si a dumneavoastra, marti, pe 17 ianuarie 2017, speram la o temperatura mai inalta, a gestului artistic.
Contam pe prezenta si sprijinul dumneavoastra, intrucat Galeria Simeza, locul unde au expus cei mai importanti artisti contemporani ai Romaniei, se va redeschide, dupa renovare.
Inchidem asadar „Arta la fereastra” – ca protest, si deschidem campania de strangere de fonduri pentru redeschiderea Simezei – o galerie-simbol din inima Bucurestiului.
Va asteptam, cu drag,
Anca Boeriu
Corina Duma
Pentru relatii de presa contact:
Roxana Dascalu
0724 285 630
https://www.facebook.com/events/1887057851524800/

 

Anunț

Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.