Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 27, 2017

Scroll to top

Top

Arta la fereastră – Beti Vervega @ Simeza

Arta la fereastră – Beti Vervega @ Simeza
Administrator
Beti Vervega a studiat la Academia de Artă Luceafărul din Bucureşti între 1990 şi 1996.
Preocupată de formă şi culoare, Beti începe să expună din facultate, având ca centru de interes
corpul uman şi defragmentarea formelor.
După o experienţă de viaţă în Africa, unde trăieşte şi lucrează 9 luni, registrul de culoare se restrânge şi suprafaţa devine epurată, căutând noi forme de exprimare, decupaje, obiect,
din zona abstracţionismului geometric şi op-art.
Lucrează în mai multe proiecte având ca centru de interes apropierea publicului de artă şi organizează expoziţii de artă în spaţii neconvenţionale: Noaptea Albă a Atelierelor Artiştilor Plastici din Bucureşti (în 2010), Arte în Bucureşti (2014 şi 2016), Art for Help (2007 – 2009), Expoziţii neconvenţionale (din 2009)

Coordonare și curatoriat proiect:
Anca Boeriu și Corina Gabriela Duma ”Arta la fereastră – Galeria Simeza” este un proiect organizat de UAP București pentru a atrage atenția publcului larg asupra dispariției/închiderii spațiilor de expunere și de lucru pentru artiști. //…

beti-vervega

 

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.