Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 29, 2017

Scroll to top

Top

Arta la fereastră – Iulian Biserican @ Simeza

Arta la fereastră – Iulian Biserican @ Simeza
Administrator


ARTA LA FEREASTRĂ
IULIAN BISERICAR
1-7 noiembrie 2016

Coordonare și curatoriat proiect:
Anca Boeriu și Corina Gabriela Duma
”Arta la fereastră – Galeria Simeza” este un proiect organizat de UAP București pentru a atrage atenția publcului larg asupra dispariției/închiderii spațiilor de expunere și lucru

Iulian Bisericaru � (B. 1987) a absolvit Universitatea de arte și design, departamentul de pictură, Cluj-Napoca. El lucrează în prezent la-i lucrare de doctorat, cercetând legăturile dintre arhitectura si pictura. În 2009 a primit o bursă de la Academia de artă în macerta, Italia. El a expus lucrările lui la Galeria Calina in Timisoara / ro în 2016 triumf galerie, Moscova / ru, în 2016, la muzeul de arta din Cluj-Napoca / ro, în 2015 și 2016, la atelier 4 , Cluj-Napoca / ro, în 2015, la cazarma spaţiu în Timișoara / ro parte bienalei de artă întâlniri în 2015, la victoria centrul de arta, Bucuresti / ro în 2012. El este reprezentat de Anca poterașu galerie, Bucureşti , unde s-a organizat primul său concert solo în 2015 şi participă la artissima, Torino / şi în spinnerei galerii, leipzig / de în 2016, cu aceeaşi galerie. Locuieşte şi lucrează la Sibiu / ro.

Iulian Bisericaru e ultima serie se inspiră din evoluțiile arhitecturale moderne în modele de locuințe, precum cel din post-Război Statelor Unite zonele rezidențiale din Long Island. Arhitectura utopică a dat nas în nas cu medii naturale portretizat convulsii de spaţiu din teritoriile disputate. Viziunea reflectată de Iulian Bisericaru când pictura poate fi simţit undeva între zona Golfului mişcarea şi figurativă abstractia lirica prevăzute cu amendamente, juxtapuneri de constructii, susţinută, control, ecologie, echilibru, bizar plante. Vizibil atractiv, imaginea compune percepţia noastră cu privire la posibila, aparent sau poate chiar pentru port ilegal de formă. Tabloul e suprafaţă este de fapt un agregat discontinuă imagini şi idei unde se suprapun. Există un abraziv conceptualism care alege stilul de experienţa vizuale şi subiecte care contează. �

Prin amabilitatea Anca Poterașu Gallery

iulian-biserican

 

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.