Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

Arta la fereastră – Mihai Ungureanu @ Simeza

Arta la fereastră – Mihai Ungureanu @ Simeza
Administrator
ARTA LA FEREASTRĂ
MIHAI UNGUREANU
Shopping Time
25-31 octombrie 2016

MIHAI UNGUREANU (n. 10 septembrie 1976) este un artist vizual care a studiat sculptura la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, Facultatea de Arte Plastice: masterat în Arte Vizuale (2005 – 2007) clasa prof. univ. Mircea Spataru și licență (2001 – 2005) clasa conf. univ. Darie Dup. Din 2007 este membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România
I se acordă, în 2015, Premiul Filialei de Pictura UAP Bucuresti, SMB9 și, în 2006, Premiul III la Bienala de Artă Contemporană Târgovişte, România
Participă în perioada 2005-2016 la wokshopuri, simpozioane, festivaluri și reidențe internationale și naționale
Expoziţii personale: 2016 – „HELLO”, Galeria Galateea și „ȘAPTE”, Atelier 030202, în București; 2013 – „IN VITRO” , Atelir 030202 și „Masa Verde”, Cafeneaua Cărturești din București; 2009 – Filter, Atelier 35, București; 2007 – Gest.Obiect, Atelier 35, București.
Din 2003 participă constant la expoziţii de grup în țară și în străinătate.
Lucrări în colecţii particulare și în colecții publice: „Scaunul Chirilic”, piatra, Ruse, Bulgaria (2008) și „Tors”, lemn, lucrare premiată la Bienala de Artă Contemporană, Muzeul de Artă Contemporană, Târgovişte (2006)
Trăieș
te și lucrează la București.
mihaiungureanuvisual.blogspot.ro

Coordonare și curatoriat proiect:
Anca Boeriu și Corina Gabriela Duma ”Arta la fereastră – Galeria Simeza” este un proiect organizat de UAP București pentru a atrage atenția publcului larg asupra dispariției/închiderii spațiilor de expunere și de lucru pentru artiști.

mihai-ungureanu

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.