Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | octombrie 20, 2019

Scroll to top

Top

Arta la fereastră – Raluca-Ilaria Demetrescu @ Simeza

Arta la fereastră – Raluca-Ilaria Demetrescu @ Simeza
Administrator
ARTA LA FEREASTRĂ
Raluca-Ilaria DEMETRESCU
METROU PENTRU ROMANĂ
22-28 noiembrie 2016

Coordonare și curatoriat proiect:
Anca Boeriu și Corina Gabriela Duma
”Arta la fereastră – Galeria Simeza” este un proiect organizat de UAP București pentru a atrage atenția publcului larg asupra dispariției/închiderii spațiilor de expunere și lucru

Care ar fi cel mai potrivit lucru într-o vitrină situată pe unul dintre cele mai circulate trotuare din București și el pe unul dintre cele mai agitate locuri – bulevardul Magheru, cândva campionul arhitecturii moderniste din Europa?
O scrisoare de dragoste, desene cu dedicație, neputințe, neîmpliniri lirizate, ridicolul suprem. Așa în văzul lumii, spre deliciul conceptualilior ironici sau corecți din punct de vedere politic și artistic și al prietenilor care știu ei ce știu.
Fiecare are doza lui de umilinte, de lucruri mărunte, de aspirații, de ambitii, de meschinării, de sinceritate, realizari și sensibilitate. Eu am ales să mă expun public, fără (cu) jenă. Nu am ambiții literare dar totuși Angela Marinescu a citit textul și a dat aviz favorabil. Tot Angela spune că oamenii ridicoli sunt cei mai sinceri.� Mulțumesc Anca, mulțumesc Corina pentru ca mi-ați dat ocazia de a fi indecentă în public.

raluca-ilaria-demetrescu