Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2017

Scroll to top

Top

Atelierele Brâncuși @ Târgu Jiu

Atelierele Brâncuși @ Târgu Jiu
Administrator
Filiala Tg Jiu a UAP din România în parteneriat cu Universitatea „ Constantin Brâncuși „din Târgu Jiu și Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „ Constantin Brâncuși „ organizează Vineri 17 Februarie 2017, ora 16. 00., în cadrul „Colocviilor Brâncuși”, cu ocazia aniversării a 141 de ani de la nașterea sculptorului Constantin Brâncuși,vernisajul Expoziției Internaționale de Pictură „Atelierele Brâncuși” – retrospectivă
Vernisajul va avea loc la Universitatea „Constantin Brâncuși “din Târgu Jiu, Spații de învățământ Debarcader-parter, Strada Tineretului nr. 4
Curator: Lect.univ. dr. Vasile Fuiorea
Președinte Filiala Târgu Jiu a UAP din România

Termenul de depunere a dosarelor de primire în UAP s-a prelungit!!!

Vă reamintim că vă puteți depune dosarele pentru primirea în UAP din România!!!

Termenul de depunere a dosarelor pentru primire  membrii stagiari în UAP  se prelungește până la data de 15 MARTIE 2017 pentru filialele din București  și pentru filialele teritoriale!!!

Pentru filialele de creație din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, luni – joi, între orele 10.00-15.00, vineri, între orele 10.00 – 13.00 până la data de 15 martie 2017.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform Regulamentului de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, până la data de 15 martie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Documentele necesare înscrierii sunt specificate în Cererea de primire, după cum urmează:

–          fişa personală

–          2 recomandări

–          copie după diploma de absolvire

–          chitanţa pentru plata taxei de 30 Euro, la cursul zilei în care se face plata,

–          2 fotografii tip C.I.

–          copie C.I

–          portofoliu de fotografii ale lucrărilor

-           pentru filiala Critică, portofoliul va include dovada activităţii publicistice: a) C.V cu detalierea studiilor de specialitate: istoria şi teoria artei, module de arte vizuale, estetică, masterate în arte vizuale etc.; b) minim zece articole publicate (eseuri, cronici ) dedicate artei contemporane (mai ales româneşti, aşadar după 1945)

Cererea de primire în UAP și fișă personală pot fi descărcate de aici.