Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 28, 2017

Scroll to top

Top

ATENȚIE!!! ORGANIZATORII ANUNȚĂ MICI MODIFICĂRI ÎN REGULAMENTUL EXPOZIȚIEI DESENUL POST BRÂNCUȘI – EDIȚIA 2017!

ATENȚIE!!! ORGANIZATORII ANUNȚĂ MICI MODIFICĂRI ÎN REGULAMENTUL EXPOZIȚIEI DESENUL POST BRÂNCUȘI – EDIȚIA 2017!
Administrator
INVITAȚIE/REGULAMENT
EXPOZIȚIE NAȚIONALĂ „DESENUL POST BRÂNCUȘI”

În data de 15 Martie 2017, ora 17.00, în cadrul programului cultural național „Colocviile Brâncuși”, Filiala Tg Jiu a UAP din România va organiza expoziția Națională de desen cu tema ”Desenul post Brâncuși”, ediția a II-a. ”Desenul post Brâncuși” este o manifestare expozițională de grup a membrilor UAP din România, realizată cu ocazia comemorării a 60 de ani la trecerea în eternitate a sculptorului Constantin Brâncuși. Expoziția va fi realizată în parteneriat cu Centrul de Cercetare Documentare și Promovare ,,Constantin Brâncuşi”, Institutul Cultural Român și Uniunea Artiștilor Plastici din România.

Tehnica desenului și maniera stilistică este la latitudinea fiecărui artist care decide să participe la această expoziție. Fiecare artist selectat va aduce/trimite o singură lucrare, cu dimensiunea maximă de 100/100 și minimă de 40/40, pregătită corespunzător de expunere pe simeză .
Lucrările trimise în primă fază în format electronic vor fi jurizate, pentru ca acest eveniment sa își păstreze ținuta primei ediții. Artiștii selectați de comisia de jurizare vor fi cuprinși în expoziție și în catalog .

FAZA 1:
Trimiterea lucrărilor în format electronic.
Participanții vor trimite o singură lucrare fotografiată, format electronic JPG, rezoluție 200 dpi, pe adresa de e mail uaptgjiu@yahoo.ro în perioada 15-23 Februarie, 2017.

Fotografia lucrării va fi însoțită de datele de identificare scrise cu Times New Roman 12, litere de rând, în format Word : nume artist, titlul lucrării, dimensiunea, tehnica , anul execuției.
Date contact artist : adresa de E mail, site.
Filiala UAP din România din care face parte artistul
FAZA2:
Jurizarea lucrărilor trimise pentru expoziția Națională ”Desenul post Brâncuși”
24-25 Februarie, 2017. Comisia de jurizare a lucrărilor este stabilită de Filiala Tg Jiu a UAP din România și ICR.
FAZA 3:
Comunicarea rezultatelor se va face în format electronic de pe adresa de E mail uaptgjiu@yahoo.ro pe adresele de E mail ale artiștilor participanți. 27-28, Februarie, 2017.

FAZA4:
Predarea lucrarilor : în data de 6 și 9 MARTIE 2017, la Sediul Filialei Târgu Jiu a UAP din România, respectiv – Galeriile Municipale de Artă din Târgu Jiu din Strada Traian nr 27 parter.
Lucrările livrate prin curier vor fi primite numai la această adresă !
Program orar Galeriile Municipale de Artă din Tg Jiu
Luni – Joi 08.00.-16.00.
Vineri-8.00-14.00
Sâmbătă și Duminică liber
Referent Galeriile Municipale de Artă din Tg Jiu
Lili Drăghescu Tel. 0749 410 463
Persoana care va primi coletele lucrărilor admise în expoziție

Alte precizari:
• Organizatorii au dreptul de a folosi imagini după lucrările expuse, fără plată către autor, cu scopul promovării expoziției, în materialele publicitare ale expoziției în scop de informare, marketing si educațional.
• Se va edita un catalog și un CD care va fi primit de fiecare artist participant în expoziția Națională ” Desenul post Brâncuși”.
• Costul trimiterii și returnării lucrărilor va fi suportat de către fiecare participant.
• De preferat este să se trimită lucrările prin Fan Courier, firmă de curierat cu care Filiala Tg Jiu a UAP are un contract de colaborare, compania percepând costuri mai mici la returnarea lucrărilor.
• Artiștii care doresc să-și trimită lucrările prin Curier rapid trebuie să-și ambaleze corespunzător lucrările, pentru a nu fi deteriorate la transport, și pentru a putea fi reambalate și returnate la sfârșitul expoziției. Organizatorii nu-si asuma responsabilitatea pentru deteriorarea lucrărilor trimise prin curier/poșta, dacă aceste daune sunt constatate la primire.
• Pe întreaga durata a expoziției, participanții nu își pot retrage lucrările.
• Lucrările trimise trebuie să aibă elemente de prindere pentru expunerea pe simeze și trecute datele de identificare pe spatele lucrării: nume artist, titlul lucrării, dimensiunea, tehnica , anul execuției.
• Comisia de jurizare a lucrărilor își păstrează dreptul de a respinge lucrările ce sunt neglijent prezentate.

Contact: E.mail uaptgjiu@yahoo.ro
Președinte Filiala Tg Jiu a UAP, Vasile Fuiorea 0723 258 266

 

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.