Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 28, 2017

Scroll to top

Top

Balasz Tiberiu

Administrator
BALASZ_TIBERIU
Balasz Tiberiu
Adresa: Str. G. Enescu, Nr.2, Bl.117, Ap. 28 – Deva – jud. Hunedoara – România
Tel: +40354.801.163; +40741.130.417
e-mail:
web:
Casă din Transilvania -Transylvanian cottage - ulei-pânză - oil-canvas - 50x70 cm
Casă din Transilvania – ulei-pânză – 50×70 cm
Prezentare Demers Artistic

BALAZS TIBERIU
artistul de pe Cerna

Pictor si sculptor in special , Tiberiu Balazs a cochetat insa si cu grafica de carte. Lucrarile sale de pictura sunt in general, arta sufletului sau.
Realizate in ulei pe panza (majoritatea) au o “tema data” (copacul,casa, florile, compozitiile) prelucrate cu multa fantezie ce au ca rezultat obtinerea de variante si aspecte diverse. Ceea ce surprinde in tablourile sale este o oarecare sculpturalitate obtinuta prin folosirea vopselei pe panza direct din tub.
Vivacitatea cromatica este dublata de forma, contur atat de vag, descompus cat si temenit, sa creeze peisaje si compozitii cu valoare de frame-uri, instantanee fugitive, care raman pe retina dupa ce imaginea a fost filtrata prin trecerea timpului sau memoria analitica.
Ca oricare artist plastic, exigent cu munca sa, a participat la expozitii personale si de grup in tara si strainatate fiind distins cu numeroase premii.

Diana Raluca Jula

website link

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.