Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 19, 2017

Scroll to top

Top

Balasz Tiberiu

Administrator
BALASZ_TIBERIU
Balasz Tiberiu
Adresa: Str. G. Enescu, Nr.2, Bl.117, Ap. 28 – Deva – jud. Hunedoara – România
Tel: +40354.801.163; +40741.130.417
e-mail:
web:
Casă din Transilvania -Transylvanian cottage - ulei-pânză - oil-canvas - 50x70 cm
Casă din Transilvania – ulei-pânză – 50×70 cm
Prezentare Demers Artistic

BALAZS TIBERIU
artistul de pe Cerna

Pictor si sculptor in special , Tiberiu Balazs a cochetat insa si cu grafica de carte. Lucrarile sale de pictura sunt in general, arta sufletului sau.
Realizate in ulei pe panza (majoritatea) au o “tema data” (copacul,casa, florile, compozitiile) prelucrate cu multa fantezie ce au ca rezultat obtinerea de variante si aspecte diverse. Ceea ce surprinde in tablourile sale este o oarecare sculpturalitate obtinuta prin folosirea vopselei pe panza direct din tub.
Vivacitatea cromatica este dublata de forma, contur atat de vag, descompus cat si temenit, sa creeze peisaje si compozitii cu valoare de frame-uri, instantanee fugitive, care raman pe retina dupa ce imaginea a fost filtrata prin trecerea timpului sau memoria analitica.
Ca oricare artist plastic, exigent cu munca sa, a participat la expozitii personale si de grup in tara si strainatate fiind distins cu numeroase premii.

Diana Raluca Jula

website link

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.