Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 24, 2017

Scroll to top

Top

Baloescu Călin

Administrator
Baloescu Calin
Baloescu Călin
Adresa: Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 10-12, sc.C, ap.6, Timişoara – România
Tel: +40356.425.456, +40720.277.855
e-mail: calin.beloescu@yahoo.com

Lui David

Lui David

Prezentare Demers Artistic

Un principiu care traverseaza productia artistica a autorului, este acela al legaturii dintre istoria personala si subiectul lucrarii.
„Bucatile de viata”,evenimentele cu incarcatura afectiva deosebita,cu o „aura magica”,imaginile fotografice realizate in diverse imprejurari,constituie puncte de pornire si devin substanta a lucrarilor.
Un concept specific autorului este acela al „imaginilor cheie”.E imaginea unei realitati „cosmicizate”,a unei metafizici a realului.Privind-o,realizam ca dincolo de figurativul ei explicit,exista altceva.E calea prin care privitorul se poate intalni in mod personal,prin propriul imaginar,cu subiectul propus,cu ceva din lumea autorului.
Calin Beloescu opteaza pentru intaietatea imaginii in fata tehnicii.Sau,pentru ceea ce are de spus si nu pentru un fel anume de a o spune.
Ar mai fi de adaugat faptul ca artistul,de o formatie clasica,inoata impotriva curentelor actuale din arta plastica.E,prin iubirea de frumusete si armonie,mai aproape de lumea cinematografiei,a muzicii sau a dansului.

website link: http://uapt.cjtimis.ro/membri/cbeloescu,

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.