Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 16, 2018

Scroll to top

Top

Baloescu Călin

Administrator
Baloescu Calin
Baloescu Călin
Adresa: Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 10-12, sc.C, ap.6, Timişoara – România
Tel: +40356.425.456, +40720.277.855
e-mail: calin.beloescu@yahoo.com

Lui David

Lui David

Prezentare Demers Artistic

Un principiu care traverseaza productia artistica a autorului, este acela al legaturii dintre istoria personala si subiectul lucrarii.
„Bucatile de viata”,evenimentele cu incarcatura afectiva deosebita,cu o „aura magica”,imaginile fotografice realizate in diverse imprejurari,constituie puncte de pornire si devin substanta a lucrarilor.
Un concept specific autorului este acela al „imaginilor cheie”.E imaginea unei realitati „cosmicizate”,a unei metafizici a realului.Privind-o,realizam ca dincolo de figurativul ei explicit,exista altceva.E calea prin care privitorul se poate intalni in mod personal,prin propriul imaginar,cu subiectul propus,cu ceva din lumea autorului.
Calin Beloescu opteaza pentru intaietatea imaginii in fata tehnicii.Sau,pentru ceea ce are de spus si nu pentru un fel anume de a o spune.
Ar mai fi de adaugat faptul ca artistul,de o formatie clasica,inoata impotriva curentelor actuale din arta plastica.E,prin iubirea de frumusete si armonie,mai aproape de lumea cinematografiei,a muzicii sau a dansului.

website link: http://uapt.cjtimis.ro/membri/cbeloescu,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.