Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 24, 2017

Scroll to top

Top

Bartoş Maria Nicoleta

Bartoş Maria Nicoleta
Administrator
Nicole Bartos
Bartoş Maria Nicoleta
Adresa: U.K. – România
Tel: +40740 393 587
e-mail: nbartos@gmail.com

Nicole Bartos, Capturing Threads of Light, 2010, oil on canvas

Captura fire de lumina, ulei pe panza

Prezentare Demers Artistic

Nicole Bartos imbina metafizica si filosofia spirituala cu meditatia contemplativa si arta pura; prin lucrarile ei se reveleaza fata lumii invizibilului. Artista intentioneaza sa picteze o esenta necontrolata si imateriala, etericul. Se reveleaza astfel, intr-o cromatica pura, o energia curginda, in miscare, si un concept de fusiune cu ‘Lumina’.
Lucrarile artistei sint create in general, cu un fundal meditativ, musical instrumental cu musica clasica, or pur si simplu in liniste. Astfel, portofoliul ei creativ vorbeste despre liniste, tacere, musica, lumina, contemplare.

Artist si curator Romano-Britanic, de origine ungaro-romana, stabilita in Liverpool, Nicole Bartos, a explorat si indragit variate medii si demersuri de exprimare artistica cu dedicatie si mult entusiasm catre nou, experiment si autentic.

Activitatea ei artistica se resuma la creatie, in domeniile mixed-media, arta experimentala, land art, instalatie, pictura abstracta, grafica experimetala, fotografie digitala, sculptura ceramica (Raku cu atmosfera redusa), si curatoriat de proiecte artistice.

website link: www.gallery4allarts.com,

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.