Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Bartoş Maria Nicoleta

Bartoş Maria Nicoleta
Administrator
Nicole Bartos
Bartoş Maria Nicoleta
Adresa: U.K. – România
Tel: +40740 393 587
e-mail: nbartos@gmail.com

Nicole Bartos, Capturing Threads of Light, 2010, oil on canvas

Captura fire de lumina, ulei pe panza

Prezentare Demers Artistic

Nicole Bartos imbina metafizica si filosofia spirituala cu meditatia contemplativa si arta pura; prin lucrarile ei se reveleaza fata lumii invizibilului. Artista intentioneaza sa picteze o esenta necontrolata si imateriala, etericul. Se reveleaza astfel, intr-o cromatica pura, o energia curginda, in miscare, si un concept de fusiune cu ‘Lumina’.
Lucrarile artistei sint create in general, cu un fundal meditativ, musical instrumental cu musica clasica, or pur si simplu in liniste. Astfel, portofoliul ei creativ vorbeste despre liniste, tacere, musica, lumina, contemplare.

Artist si curator Romano-Britanic, de origine ungaro-romana, stabilita in Liverpool, Nicole Bartos, a explorat si indragit variate medii si demersuri de exprimare artistica cu dedicatie si mult entusiasm catre nou, experiment si autentic.

Activitatea ei artistica se resuma la creatie, in domeniile mixed-media, arta experimentala, land art, instalatie, pictura abstracta, grafica experimetala, fotografie digitala, sculptura ceramica (Raku cu atmosfera redusa), si curatoriat de proiecte artistice.

website link: www.gallery4allarts.com,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.