Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 28, 2017

Scroll to top

Top

Bazilescu Carmen

Administrator
Bazilescu_Carmen
Bazilescu Carmen
Adresa: Bucureşti – România
Tel: +40722.392.793
e-mail: carmenbazilescu@yahoo.com

http://uap.ro/wp-content/uploads/2014/07/Structură_pictată_manual_materia_texti_200x500_cm.jpg

„Structură – pictată manual /material textil – 200×500 cm.

Prezentare Demers Artistic
Panoul decorative este un pandant al tapiseriei, o realizare a imaginatiei si virtutii creatoare. Lursat si Le Doux sunt doi mari artisti ,care au transformat gustul iubitorilor de arta, in imagini luxuriante,unde se regasesc motive luxuriante, intr-o semantica poetica , in conformitate cu sensibilitatea si inspiratia artistica.
Carmen Craciun Bazilescu a realizat astfel de panouri decorative, care investigheaza lumea reala din care isi extrage elementele.
Acestea sunt suprapuse pe fundaluri abstracte,dand impresia de fabulos.
Este o chestiune de spectacol natural, aluzie la apa, vegetatie,a unei lumi nu tocmai usor de observant , fluturi roind in jurul florilor, pentru a numi doar cateva tehnici speciale folosite de artista, care suprapune inteligent un halou transparent, creind o imagine minunata pentru privitor.
Cristina Maria Angelescu

website link www.anotimpuri.ro

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.