Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 19, 2018

Scroll to top

Top

Bazilescu Carmen

Administrator
Bazilescu_Carmen
Bazilescu Carmen
Adresa: Bucureşti – România
Tel: +40722.392.793
e-mail: carmenbazilescu@yahoo.com

http://uap.ro/wp-content/uploads/2014/07/Structură_pictată_manual_materia_texti_200x500_cm.jpg

„Structură – pictată manual /material textil – 200×500 cm.

Prezentare Demers Artistic
Panoul decorative este un pandant al tapiseriei, o realizare a imaginatiei si virtutii creatoare. Lursat si Le Doux sunt doi mari artisti ,care au transformat gustul iubitorilor de arta, in imagini luxuriante,unde se regasesc motive luxuriante, intr-o semantica poetica , in conformitate cu sensibilitatea si inspiratia artistica.
Carmen Craciun Bazilescu a realizat astfel de panouri decorative, care investigheaza lumea reala din care isi extrage elementele.
Acestea sunt suprapuse pe fundaluri abstracte,dand impresia de fabulos.
Este o chestiune de spectacol natural, aluzie la apa, vegetatie,a unei lumi nu tocmai usor de observant , fluturi roind in jurul florilor, pentru a numi doar cateva tehnici speciale folosite de artista, care suprapune inteligent un halou transparent, creind o imagine minunata pentru privitor.
Cristina Maria Angelescu

website link www.anotimpuri.ro

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.