Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 19, 2017

Scroll to top

Top

Behold @ U-Art Gallery

Administrator
Privesc pictura ridicată pe simeze de Daniela Grapă şi mă gândesc dacă nu cumva am aflat ceea ce căutam pentru zilele noastre. Căutam arta în pas cu mentalitatea şi profunzimea acestor timpuri care, paradoxal, nu vin din factori externi, fără limite, fantastic de ştiinţifice, ci chiar din interiorul minţii noastre de fiinţe limitate care împingem limitele spre infinit. Acolo suntem şi acolo am fost mereu, în mintea noastră, individuală, oricât de mare şi rapidă este societatea în care trăim. De aceea, pictura Danielei Grapă este aşternută cu pensula pe pânză, ca în vremurile de început, este abilă ca o creaţie de atelier flamand dar imaginativă şi profundă cum ar trebui să fie modernitatea zilelor noastre. Nemilos, cum se comportă generaţia sa, transpune discuţia clasică în contraste de mat şi translucid, construind trimiteri ca printr-o oglindă de povestire englezească spre inima şi sufletul trăirilor şi emoţiilor artistice, culturale, inteligente, pline de talent, care mişcă contemporaneitatea şi ne-o arată în culori firesc de îndrăzneţe. (Marius Tiţa)

Articol preluat din http://artinfonews.ro/daniela-grapa-behold/

behold

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate)

Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.