Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Bica Natalia Veronica

Bica Natalia Veronica
Administrator
Bica Natalia Veronica
Bica Natalia Veronica
Adresa: Timișoara – România
Tel:
e-mail:

web: ,

SILUETÄ‚, 77-55cm, gravura

SILUETÄ‚ 77×55 cm. gravură

Prezentare Demers Artistic

Afinitatea către artă s-a manifestat încă din copilărie prin primele schițe și desene, urmând perfecționarea lor prin intermediul studiilor absolvite, experimentând diferite tehnici grafice.
Iconografia este concepută printr-o vibrație a formelor ce trec prin întâmplări extraordinare, facilitată de tehnicile folosite, convenționale și nonconvenționale.
Forma, inepuizabilă prin bogăția variațiilor experimentale, supusă unor legi compoziționale, într-o anumită flexitate, mai întâi se va configura îmbracând un caracter abstract, ca apoi să evolueze în sfera figurativului căutând corporalitatea spiritualității imaginate. Uneori va căpăta mișcările sinuoase ale apei dizolvându-și conturul fin în suprafețe de culoare, alteori va substitui elementele vegetale prin grafisme sau se va transpune în umbra timpului asemeni unui vestigiu.
Lucrările îmbracă o formă alchimică prin căutările de reprezentare.

website link: ,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.