Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | aprilie 5, 2020

Scroll to top

Top

Bienala de Grafică din Ținutului Secuiesc, ediția a IV-a

Bienala de Grafică din Ținutului Secuiesc, ediția a IV-a
Administrator
Termenul limită de înscriere la Bienala de Grafică din Ținutului Secuiesc, ediția a IV-a s-a prelungit cu patru zile, astfel în loc de 25 martie 2016, ora 12:00 data limită de trimitere a reproducerilor digitale este 29 martie 2016, orele 24:00.
La Bienală se pot înscrie artiști plastici profesioniști și studenți ai universităților de artă cu cel mult trei opere, care au fost realizate prin intermediul a următoarelor metode, procedee grafice: lucrări grafice realizate prin procedee grafice tradiționale, lucrări grafice realizate prin procedee digitale de creare a imaginii și imprimate cu mijloace digitale și lucrări grafice pregătite prin procedee digitale de creare a imaginii, dar imprimate cu metode tradiționale.
Lucrările vor fi evaluate de către istorici de artă, profesori universitari și artiști grafici cu renume internațional în două etape. După etapa de preselecție, artiștii trebuie să trimită operele selectate de către juriu în original. Din acest material, se va realiza expoziția celei de-a IV-a ediții a Bienalei de Grafică din Ținutul Secuiesc, evenimentul de deschidere al Zilelor Ținutului Secuiesc, care va fi găzduită de Centrul de Arte Plastice din Transilvania în octombrie 2016. Dintre lucrările de concurs selectate pentru etapa a doua vor fi alese lucrările premiate. Pe lângă Marele Premiu al Bienalei de 2000 de Euro, juriul internațional va acorda alte trei premii de câte 1000 de Euro.
Fișa de înscriere, precum și alte informații utile pot fi găsite pe pagina web a bienalei:http://grafikaiszemle.ro/ro/anunt-de-participare-2016/ .
BIENALA  GRAFICA_TINUTUL SECUIESC