Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 16, 2019

Scroll to top

Top

Bienala de la Florența ediția a X-a 2015

Administrator

BIENALA DE LA FLORENȚA EDIȚIA A X-A  2015 – ART AND THE POLIS/ARTA ȘI ORAȘUL

17-25 octombrie 2015 | Fortezza da BASSO | FLORENCE | ITALIA

A X -a ediție a Bienalei Florența, Expoziția Internațională de Artă Contemporană de la Florența, cu tematica „Arta și Orașul”, va fi plină de noutăți.

Ca și în edițiile trecute, un spațiu expozițional ales între diferite opțiuni va fi alocat artiștilor participanți la ediția viitoare, care va avea loc la Fortezza da Basso, Florenta, de la 17-25 octombrie 2015.

Începând din acest an opțiunea de „grup” din cadrul Fortezza da Basso va fi, de asemenea, disponibilă pentru parteneriate artistice, echipe, societăți, și talente colaboratoare în cadrul proiectelor sponsorizate de instituții sau școli. Această nouă opțiune este menită să fie o oportunitate „adaptată” grupurilor de artiști care ar dori să participe la Bienală, împărțind un spațiu expozițional colectiv.

Directorul executiv al Florenței Bienalei, Jacopo Celona, ​​împreună cu echipa de organizare vor fi la dispoziția dumneavoastră, răspunzând nevoilor dumneavoastră în ceea ce privește tipul, dimensiunile și costul spațiului solicitat.

Pentru orice alte informații, nu ezitați să ne contactați la info@florencebiennale.org

Actualizări despre programul principalelor expoziții și evenimente colaterale sunt prezentate în site-ul nostru oficial, www.florencebiennale.org.

 

Echipa Florence Biennale

Florence Biennale Prezentare 2015: http://www.florencebiennale.org/booklet/

Via delle Porte Nuove 10

50144 Firenze – Italia

Birou | +39 055 3249173