Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

Bienala Internațională de Desen

Bienala Internațională de Desen
Administrator
Primăria Capitalei prin Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” vă invită duminică, 17 decembrie 2017, de la ora 17.00, la vernisajul BIENALEI INTERNAȚIONALE DE DESEN, coordonată de lect. univ. dr. Anca Boeriu. Curator: Petru Lucaci, președinte UAP
”Bienala este primul pas pentru a identifica perspective contemporane ale desenului, pentru a extinde termenul înspre alte tehnici și materialități și pentru a face legătura între bidimensional și tridimensional.
Selecția artiștilor și-a propus să aducă împreună artiști din generații și domenii diferite.”
Anca Boeriu

Vor participa următorii artiști: Cătălin BĂLESCU, Anca BOERIU, Andreea ALBANI Andreea NAGY, Beniamin POPESCU, Alina ION, Petru LUCACI, Adrian PREDA, Pisica PĂTRATĂ – Alexandru CIUBOTARIU, Vladimir ȘETRAN, Antal VARSAHELYI, George ANGHELESCU, Ștefan UNGUREANU, Constantin RUSU, Cristian PARASCHIV, Radu DRAGOMIRESCU, Cristina GARABEȚANU, Răzvan BOAR, Valeriu MLADIN, Ioana STANCA, Darie DUP.

Expoziția de la CUHNIE poate fi vizitată în perioada 17.12.2017 – 31.01.2018.

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.