Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 19, 2017

Scroll to top

Top

BIENALA INTERNAŢIONALĂ DE GRAVURĂ – BIPB 2016 7-20 noiembrie 2016, București

BIENALA INTERNAŢIONALĂ DE GRAVURĂ  – BIPB 2016 7-20 noiembrie 2016, București
Administrator
BIPB 2016 este o competiție internaţională care reuneşte artişti vizuali internaționali pasionați de tehnicile tradiţionale ale gravurii şi de neaşteptatele posibilităţi şi soluţii vizuale pe care acestea le oferă. Dorim astfel să oferim artiştilor posibilitatea de a reinventa imaginea gravată care a reuşit să trecă testul timpului şi s-a impus ca formă de exprimare artistică contemporană.

Încă de la prima ediție din 2014 Bienala Internaţională de Gravură București a avut 65 de expozanți; ediția a doua va cuprinde pe lângă expoziţii şi o serie de conferinţe şi sesiuni de întâlniri cu artişti.

Organizatori: Uniunea Artiştilor Plastici din România; Centrul Cultural „Palatele Brâncoveneşti”

Parteneri: Institutul Cultural Român din Romania; Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti

Perioada de desfăşurare a BIPB 2016: 7-20 noiembrie 2016

Premii:

Premiul special al juriului  – 800 euro

Premiul I –  600 euro

Premiul II 400 euro

Premiul III 300 euro

Premiul de debut 300 euro

Participanţii vor primi câte un catalog al evenimentului.

Toate noutăţile şi evenimentele din cadrul BIPB 2016 vor fi prezentate pe:

www.facebook.com/bucharestprintbiennale;

www.uap.ro;

www. palatebrancovenesti.ro

Echipa organizatorilor va ține legătura cu participanţii prin adresa de email bucharestprintbiennale@gmail.com

Coordonatoare proiect: Anca Boeriu

“MEMORIE RECICLATĂ”

BIENALA INTERNAŢIONALĂ DE GRAVURĂ BUCUREŞTI

BIPB 2016

Regulament

Formatul lucrărilor expuse nu poate depăși 50x70cm.

BIPB 2016 nu primește, pentru expunere, lucrări mai vechi de doi ani (anul execuției trebuie să fie între noiembrie 2014 – noiembrie 2016).

Înscrierea la BIPB 2016 se va face trimițând un e-mail la bucharestprintbiennale@gmail.com cu formularului de înscriere completat și însoțit de maxim trei reproduceri.

Selecția lucrărilor se va realiza de către un juriu internațional care va fi anunțat ulterior iar artistii selectați vor primi confirmarea tot prin e-mail.

Lucrările selectate se vor trimite pe adresa Sediul Uniunii Artiştilor Plastici din România, Piața Amzei nr.13 et.4, 010343, sector 1, București, până la data de 30 octombrie 2016. Cheltuiala returnării lucrărilor participante la BIPB 2016 va fi suportată de către organizatori.

Anunțarea premiilor se va face după deschiderea BIPB 2016.

Descarcă de aici Formularul de înscriere DOC sau PDF

Logo BIPB 2016

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.