Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iulie 21, 2017

Scroll to top

Top

Bienalei Internaționale a Sticlei 2016

Administrator
The Art Foundation/Fundația de Artă (ONG) – Kunststichting Perspektief vzw (Haacht-Belgia) – anunță organizarea ediției a 3-a a Bienalei Internaționale a Sticlei 2016 care va avea loc la Centrul Cultural din Haacht (Provincia Vlaams-Brabant, Belgia).
Juriul va selecta un număr de 35 de artiști internaționali, pe baza următoarelor criterii : calități tehnice ale lucrării, calități artistice, piese remarcabile și impresie generală privind varietatea producției.
Bienala se va desfășura în perioada 3 – 11 decembrie 2016
Informații suplimentare despre activitatea fundației : www.artksp.be
Informații despre edițiile anterioare ale bienalei :http://www.artksp.be/biennials.html
DATA LIMITĂ PENTRU ÎNSCRIERE : 1 iulie 2016 pentru prima selecție și 1 septembrie 2016 – selecția finală
FORMULARUL DE ÎNSCRIERE SE DESCARCĂ AICI :
https://docs.google.com/…/1pXE2IDltig5hMFACRPi1qe…/viewform…
REGULAMENT INTEGRAL ȘI INFORMAȚII SUPLIMENTARE AICI :http://www.artksp.be/IGB2016(EN).pdf
www.artksp.be
artksp@gmail.com

 

Anunț

Anunț important

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.


ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

ATENȚIE, TERMENUL DE DEPUNERE A DOSARELOR PENTRU FILIALELE DIN BUCUREȘTI SE PRELUNGEȘTE PÂNĂ LA DATA DE 21 IULIE INCLUSIV!

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4. Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00. ATENȚIE!!! Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP. În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015. http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/ http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/

Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză