Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 23, 2017

Scroll to top

Top

Biţulescu Relu

Administrator
Bitulescu Relu
Biţulescu Relu
Adresa: str. Niagara nr. 20 sect. 1, sector 1, Bucureşti – România
Tel: +40723.890.560
e-mail: relubitulescu@yahoo.com
web:

Diva

„Diva” – acril / lemn+colaj textil – 40×36 cm.

Prezentare Demers Artistic
Relu Biţulescu ipostaziază prin pictură, colaj, asamblaj paradisul material&senzual spre care tind nu puţini dintre oameni, dar şi pe cel al purităţii sufleteşti, al luminii spiritului, al acelor înălţimi străbătute de aripi de înger… Depinde pe care scară începi să urci (sau să cobori?)… Fireşte, este vorba de imagini concentrate, edificatoare prin câteva detalii. Dar, indiferent de faptul că trimiterile se fac la o lume sau la cealaltă, plăcerea artistului de a se exprima prin forme şi culori este la fel de mare. Spiritul tongue-in-cheek, ludic, ce guvernează construcţia imaginii atunci când ea ilustrează efemerele satisfacţii, indică sensul moral pe care-l conferă autorul întregului său demers. Este vorba, de căldură umană, de alternanţa luminii şi umbrei în existenţa noastră. Citatul cultural şi cel mediatic se regăsesc în alcătuirile plastice ale lui Relu Biţulescu, materia picturală densă adună în fluxul şi refluxul ei fragmente obiectuale, vitalitatea acestor poeme vizuale este remarcabilă
Adrian Guţă

website link

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.