Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 18, 2017

Scroll to top

Top

BOLURI PENTRU CEAI @ Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” Mogoșoaia

BOLURI PENTRU CEAI @ Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” Mogoșoaia
Administrator
Primăria Capitalei prin Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” , în colaborare cu Asociația Basarab Art&Science, vă invită la workshop-ul de creație ”BOLURI PENTRU CEAI”, ce se va desfășura în spațiul acoperit din fața galeriei Cuhnia, sâmbătă 30 septembrie și duminică 1 octombrie. Tema evenimentului va fi crearea de boluri pentru ceremonia ceaiului, de inspirație chineză, japoneză și coreeană. Accentul va fi pus pe boluri de tip japonez, cu o estetică inspirată din filozofia Budismului Zen.

Workshop-ul va fi susținut de către Vlad Basarab, ceramist care lucrează în lut de peste 30 de ani și care, în creația sa artistică, s-a inspirat din tradițiile asiatice. Artistul a participat la numeroase workshop-uri cu maeștrii japonezi, chinezi, coreeni, americani, precum și la conferințe și cercetare extensivă în SUA, China și Coreea de Sud.

Instructorul va încuraja participanții să construiască bolurile de mână, pe roată și combinând diferite tehnici. Artistul va aduce boluri, căni si ceainice create de diferiti ceramiști din SUA, China, Coreea de Sud și Japonia, precum și de autor, pentru a exemplifica tema cursului. Diferite ceaiuri vor fi servite în aceste recipiente, pentru ca participanții să aibă experiența folosirii lor. Participarea este gratuită, cu o înregistrare prealabilă la numărul 0726195544. Costul arderilor nu este prins în buget, participanții urmând să suporte costul arderilor ulterioare, în funcție de câte lucrări vor produce.

Program workshop:  30 septembrie orele 12:00 – 17:30 
1 octombrie 2017 orele 12:00- 16:00

Sâmbătă, evenimentul va fi urmat de conferința ”Influențe și tehnici”, începând cu ora 18.00, tot în spațiul vibrant al galeriei Cuhnia.

Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” Mogoșoaia
Facebook: Centrul de Cultură ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului”
www.basarab-art.com

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.