Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | octombrie 24, 2017

Scroll to top

Top

Cancelaria Federală a Austriei și KulturKontact Austria oferă 50 de rezidențe pentru artiști

Cancelaria Federală a Austriei și KulturKontact Austria oferă 50 de rezidențe pentru artiști
Administrator
În cooperare cu KulturKontakt Austria, Cancelaria Federală a Austriei pune la dispoziție 50 de rezidențe artistice în Viena și Salzburg pentru anul 2018.

Rezidența este concepută astfel încât să ofere ocazia familiarizării cu mediul cultural-artistic austriac și de a intra în contact cu artiștii austrieci. Rezidenții sunt așteptați să finalizeze un proiect în timpul șederii lor. În domeniul educației culturale, rezidența este concepută în primul rând pentru a stimula schimburile și crearea de rețele și nu realizarea unui proiect.

O condiție impusă de organizatori este cea a vârstei. Pot aplica persoanele care au cel mult 40 de ani, respectiv s-au născut după data de 31 decembrie 1977. Termenul limită până la care puteți aplica este 18 septembrie 2017.

Accesați paginile web ale organizatorilor pentru mai multe detalii: www.kulturkontakt.or.at/ și http://www.artists-in-residence-austria.at

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel:

  • adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate)

Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.