Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Cârjoi Ion

Administrator
Cârjoi Ion
Cârjoi Ion
Adresa: Deva – jud. Hunedoara – România
Tel:
e-mail:
web:

Soţia artistului-Artist’s wife – ulei-pânză – oil-canvas – 60×80 cm
Prezentare Demers Artistic

La cei 40 de ani de activitate artistică, pictorul Ion Cârjoi dovedeşte o mare forţă creatoare, capabilă de înnoiri, de experienţe plastice dezvoltate într-un mod personal. Pentru artist natura rămâne elementul de inspiraţie primordial, urmărind însă diverse semnificaţii pline de armonie. În ordinea prezentării ei, fie cu elemente arhitecturale, arheologice sau rustice, pictorul o adaptează la un anume ritm, compoziţie sau spaţiu. Cele două teme majore abordate de Ion Cârjoi sunt peisajul şi natura statică, cu egale şi profunde viziuni metaforice, având un caracter comun: armonia şi expresivitatea coloritului, căldura si claritatea, nelipsitul accesoriu arhitectonic sau spaţial şi decorativismul care de cele mai multe ori trece dincolo de simbolic.

Dr. Doina REGHIŞ IONESCU

website link

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.