Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | august 22, 2017

Scroll to top

Top

Carp D. Monica

Administrator
Carp D. Monica
Carp D. Monica
Adresa: Strada Victor Hugo, Bl. 7 Ap. 4 Sc.A, Roman – România
Tel: +40721.406.955
e-mail: mon_artt@yahoo.com

web: ,

tulip

Lalea

Prezentare Demers Artistic

,,Pictoriţa ştie să anime suprafeţele, apelând la o anume vehemenţă a culorilor, în care se ivesc linii întunecate, tensionate. În toate cazurile, ecranul imaginii este receptiv la discursul cromatic-proaspăt, surprinzător, deschis spre meditaţie”.
Constantin Prut, critic de artă – Bacău, 2005

,,Un spectacol artistic emoţionant şi de bună calitate. Culorile grave, străpunse de negru, ce dau dramatism armoniilor preţioase de broderie medievală, bucură privitorul şi-l surprind cu compoziţii inedite şi bine exprimate….autoarea, bună mânuitoare a limbajului artistic s-a dovedit a fi o foarte bună regizoare, discretă, bine informată, modernă”.
Pictor Ilie Boca – Bacău, 2003

website link:

Anunț important

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză