Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Cercetare și curatoriat în artele vizuale Simpozion organizat de Muzeul Național de Artă al României

Cercetare și curatoriat în artele vizuale Simpozion organizat de Muzeul Național de Artă al României
Administrator
În perioada 19-21 octombrie 2017, Muzeul Național de Artă al României organizează simpozionul internațional cu tema „Cercetare și curatoriat în artele vizuale”.
Evenimentul se adresează specialiștilor din muzee, institute de cercetare și universități din România, interesați să-și prezinte rezultatele cercetărilor din domeniul anunțat. Programul va include conferințe și ateliere susținute de invitați de marcă ai scenei artistice internaționale. Simpozionul este conceput ca o platformă dedicată schimbului de informații, dezvoltării profesionale și colaborărilor ulterioare între specialiști din țară și străinătate.
Evenimentul se va desfășura după următorul calendar:
– 15 august – 1 septembrie – Perioada de trimitere a rezumatelor;
– 1-5 septembrie – Anunțul privind selecția participanților;
– 19-21 octombrie – Desfășurarea simpozionului.
Pentru înscriere vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa simpozion@art.museum.ro, care să conțină titlul lucrării propuse, un rezumat de maximum 1000 de semne, precum și o scurtă biografie. Termenul limită de înscriere este 1 septembrie.
Timpul alocat fiecărui participant este de 15-20 minute. Prezentările vor avea un caracter rezumativ (power- point, diagrame etc.), forma in extenso urmând a fi comunicată pentru publicare în volumul simpozionului, până la data de 31 decembrie 2017.
Pe durata simpozionului, Muzeul Național de Artă al României asigură logistica necesară susținerii prezentărilor (laptop, video-proiector, microfon), precum și mesele de prânz și cină.

Persoană de contact:
Georgiana Iacob
georgiana.iacob@art.museum.ro
0747059004

Așteptăm cu interes participarea dumneavoastră!

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.