Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 25, 2017

Scroll to top

Top

Chifu Panaite

Administrator
MINCU CHIFU PANAITE
Chifu Panaite
Adresa: Intr. Mieilor 10, sc. C, Sector 2 – Bucureşti – România
Tel: +4021.420.80.01, +40745.709.671
e-mail: panaitechifu@yahoo.com

Judecata luminii-Lights judgment - lemn-wood  - 107x100x25 cm

Judecata-luminii-lemn-107x100x25-cm.

Prezentare Demers Artistic

Daca Dumnezeu ar avea stari de tristete, ar putea sa-si revina prin arta pusa in creatia lumilor Sale, Universului Sau.
Cum El ne-a destinat creatiei artistice, deducem cat de mare este onoarea ce ni s-a facut. Lucrand pentru voi toti, co-planetarieni, avem grija de sufletele voastre cu energia talentului nostru..Cercetati-ne si veti fi recompensati, nu de catre artisti, de catre Dumnezeul Universului.
Noi avem misiunea de a va arata ceea ce voi ati uitat, reancarcandu-va suflele cu frumusetea lumii in care traiti, sau a lumilor in care veti trai. Personal, sunt dedicat, constient, prin fiecare lucrare , numai acestei misiuni, cautand sa-mi folosesc toata masura tremporala alocata.
Cautati-ne !

Panaite Chifu

website link chifusculpture.ro/

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.