Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 17, 2017

Scroll to top

Top

Colecția Dr. Ioan-Nicolae Vrâncean @ Deva

Colecția Dr. Ioan-Nicolae Vrâncean @ Deva
Administrator
Avem deosebita plăcere de a vă invita marți 29 noiembrie 2016 ora 18, la vernisajul EXPOZIȚIEI DE PICTURĂ ce cuprinde lucrări din colecția dr. IOAN-NICOLAE VRÂNCEAN.
Colecția cuprinde lucrări ale artiștilor: MARIN GHERASIM, LEON VREME, ANGELA TOMASELLI, GHEORGHE DICAN, TORINO BOCANICIU, VIOREL COSOR, MIRON DUCA, ȘTEFAN PELMUȘ , CORNELIU VASILESCU, GHEORGHE POGAN, MARIA BALEA, ADRIAN CHIRA.
colectie-deva

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.