Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 24, 2017

Scroll to top

Top

Comşa Adina Elena

Administrator
Comşa Adina Elena
Comşa Adina Elena
Adresa: Str. Albac, nr. 19, Cluj Napoca – România
Tel:
e-mail: adinagrafica@yahoo.com

web: www.uad.ro,

adina comsa CMYK1 tipar inalt 30 cm diametru jpg

CMYK1, tipar inalt, 30 cm

Prezentare Demers Artistic

Peisajul l-am putea defini ca o parte din natură care formează un ansamblu artistic şi este prins dintr-o singură privire, în esenţă o percepţie subiectivă a privitorului. Pentru a avea impact asupra privitorului, nu trebuie să reprezinte numai natura aşa cum este ea în realitate, ci trebuie să fie rezultatul unei compoziţii, astfel făcând apel şi la sensibilitaea privitorului.
Incerc să îmi îndrept privirea către detalii, către secţiuni din peisaj, caut tipare, texturi, linii care converg într-un punct sau sunt paralele, caut elemente care rup armonia unei texturi şi care ies în evidenţă sau elemente care se opun prin formă, culoare şi capacitatea de a reflecta lumina.
Posibilităţile de a găsi aşa ceva în natură sunt practic nelimitate. Arta abstractă nu caută să reprezinte elementele realității obiective, iar imaginea-reflex nu corespunde doar determinaţiilor realiste a ceea ce avem obiceiul să vedem, ea poate fi o anticipare a ceea ce se află dincolo de limitele acestei lumi.

Adina Comsa

website link: www.uad.ro,

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.