Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Comşa Adina Elena

Administrator
Comşa Adina Elena
Comşa Adina Elena
Adresa: Str. Albac, nr. 19, Cluj Napoca – România
Tel:
e-mail: adinagrafica@yahoo.com

web: www.uad.ro,

adina comsa CMYK1 tipar inalt 30 cm diametru jpg

CMYK1, tipar inalt, 30 cm

Prezentare Demers Artistic

Peisajul l-am putea defini ca o parte din natură care formează un ansamblu artistic şi este prins dintr-o singură privire, în esenţă o percepţie subiectivă a privitorului. Pentru a avea impact asupra privitorului, nu trebuie să reprezinte numai natura aşa cum este ea în realitate, ci trebuie să fie rezultatul unei compoziţii, astfel făcând apel şi la sensibilitaea privitorului.
Incerc să îmi îndrept privirea către detalii, către secţiuni din peisaj, caut tipare, texturi, linii care converg într-un punct sau sunt paralele, caut elemente care rup armonia unei texturi şi care ies în evidenţă sau elemente care se opun prin formă, culoare şi capacitatea de a reflecta lumina.
Posibilităţile de a găsi aşa ceva în natură sunt practic nelimitate. Arta abstractă nu caută să reprezinte elementele realității obiective, iar imaginea-reflex nu corespunde doar determinaţiilor realiste a ceea ce avem obiceiul să vedem, ea poate fi o anticipare a ceea ce se află dincolo de limitele acestei lumi.

Adina Comsa

website link: www.uad.ro,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.