Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 19, 2017

Scroll to top

Top

COMUNICAT

COMUNICAT
Administrator
Stimați colegi,

Vă informăm că în ședința Senatului Uniunii Artiștilor Plastici din România, convocată în data de 09.04.2016, s-a decis acordarea unui termen limită pentru plata cotizațiilor de membru U.A.P restante.

Toți membrii care nu au plătit cotizația până la data de 29 aprilie a.c, vor fi suspendați din U.A.P. Astfel, în urma suspendării, membrul U.A.P. pierde toate drepturile prevăzute în Statut la art. 10 (inclusiv dreptul la pensie), cu exceptia dreptului de a fi înscris în Registrul Artiștilor Plastici.

Pentru a vă menține calitatea de membru al U.A.P din România, vă rugăm să respectați prevederile Statutului și să achitați cotizația în cel mai scurt timp posibil, la casieria U.A.P, din Piața Amzei nr. 13, etaj 4, în zilele de marți, miercuri și joi, între orele 13.00 -18.00.
Persoană de contact: Carmen Albăstroiu, tel: 0758 042 284.

UAPR460

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.