Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | mai 29, 2017

Scroll to top

Top

Concurs „CREATE YOUR BUCHAREST” – ro

Administrator

Concurs „CREATE YOUR BUCHAREST” – ro

Data limită pentru înscriere este 15 Ianuarie 2015.

Un proiect creat de MAK pentru BIENALA de la VIENNA 2015: IDEI PENTRU SCHIMBARE

Concursul de idei Create Your Bucharest – Crează-ți Bucureștiul – este o competiție inovatoare care descoperă, recunoaște, susține și încurajează dezvoltarea proiectelor ce inițiază schimbarea dinamică, pozitivă. Propunerile se jurizează în funcție de caracterul inovator și de fezabilitate, precum și de impactul lor la nivel artistic și în comunitate.

Concurs & Expoziție

Concursul de idei pentru artiști vizuali, designeri și arhitecți oferă cetățenilor români din întreaga lume și cetățenilor internaționali care locuiesc în România oportunitatea de a concura pentru premii și de a participa la expoziția MAK – Mapping Bucharest: Art, Memory, and Revolution 1916–2016, ce se va desfășura în 2015.

Înscrieri & Depuneri proiecte

Concursul este deschis artiștilor vizuali, designerilor și arhitecților. Pot aplica de asemenea, studenții din domeniile menționate și grupurile de artiști. Nu există limită de vârstă.

Formulare de înscriere se vor trimite online prin intermediul website-ului createyourbucharest.org începând cu data de 3 Octombrie 2014. Data limită pentru transmiterea proiectelor este 15 Ianuarie 2015.

Juriu & Premii

Juriul internațional va selecta câștigătorul marelui premiu, care va primi 10,000 €. Se vor acorda și nouă premii speciale în valoare de 3,000 € fiecare. Proiectul câștigător va face parte din expoziția MAK – Mapping Bucharest: Art, Memory, and Revolution 1916–2016.

Peter Weibel (Conducătorul Juriului și Director al ZKM)

Barbara Baum (OMV ART PROJECTS, Viena)

Andreiana Mihail (Consultant Artistic, București)

Alice Rawsthorn (Critic Design, International New York Times, London)

Christoph Thun-Hohenstein (Director, MAK, Vienna)

BIENALA VIENA 2015

Concursul de idei, alături de expoziția MAK reprezintă o contribuție importantă la BIENALA VIENA 2015: IDEAS FOR CHANGE, ce se va desfășura în perioada 11 iunie – 4 Octombrie 2015.

BIENALA VIENA 2015: IDEAS FOR CHANGE este o inițiativă a MAK – Muzeul Austriac al Artelor Aplicate / Artei Contemporane. Bienala este organizată de MAK în colaborare cu Universitatea de Arte Aplicate Viena, Kunsthalle Viena, Architekturzentrum Viena, cu sprijinul Departamentului Creativ al Agenției de Afaceri din Viena și al Institutului Austriac al Tehnologiei (AIT) în calitate de partener de cercetare non-universitar.

Informații suplimentare:

http://www.createyourbucharest.org/

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.