Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iulie 26, 2017

Scroll to top

Top

Concurs „CREATE YOUR BUCHAREST” – ro

Administrator

Concurs „CREATE YOUR BUCHAREST” – ro

Data limită pentru înscriere este 15 Ianuarie 2015.

Un proiect creat de MAK pentru BIENALA de la VIENNA 2015: IDEI PENTRU SCHIMBARE

Concursul de idei Create Your Bucharest – Crează-ți Bucureștiul – este o competiție inovatoare care descoperă, recunoaște, susține și încurajează dezvoltarea proiectelor ce inițiază schimbarea dinamică, pozitivă. Propunerile se jurizează în funcție de caracterul inovator și de fezabilitate, precum și de impactul lor la nivel artistic și în comunitate.

Concurs & Expoziție

Concursul de idei pentru artiști vizuali, designeri și arhitecți oferă cetățenilor români din întreaga lume și cetățenilor internaționali care locuiesc în România oportunitatea de a concura pentru premii și de a participa la expoziția MAK – Mapping Bucharest: Art, Memory, and Revolution 1916–2016, ce se va desfășura în 2015.

Înscrieri & Depuneri proiecte

Concursul este deschis artiștilor vizuali, designerilor și arhitecților. Pot aplica de asemenea, studenții din domeniile menționate și grupurile de artiști. Nu există limită de vârstă.

Formulare de înscriere se vor trimite online prin intermediul website-ului createyourbucharest.org începând cu data de 3 Octombrie 2014. Data limită pentru transmiterea proiectelor este 15 Ianuarie 2015.

Juriu & Premii

Juriul internațional va selecta câștigătorul marelui premiu, care va primi 10,000 €. Se vor acorda și nouă premii speciale în valoare de 3,000 € fiecare. Proiectul câștigător va face parte din expoziția MAK – Mapping Bucharest: Art, Memory, and Revolution 1916–2016.

Peter Weibel (Conducătorul Juriului și Director al ZKM)

Barbara Baum (OMV ART PROJECTS, Viena)

Andreiana Mihail (Consultant Artistic, București)

Alice Rawsthorn (Critic Design, International New York Times, London)

Christoph Thun-Hohenstein (Director, MAK, Vienna)

BIENALA VIENA 2015

Concursul de idei, alături de expoziția MAK reprezintă o contribuție importantă la BIENALA VIENA 2015: IDEAS FOR CHANGE, ce se va desfășura în perioada 11 iunie – 4 Octombrie 2015.

BIENALA VIENA 2015: IDEAS FOR CHANGE este o inițiativă a MAK – Muzeul Austriac al Artelor Aplicate / Artei Contemporane. Bienala este organizată de MAK în colaborare cu Universitatea de Arte Aplicate Viena, Kunsthalle Viena, Architekturzentrum Viena, cu sprijinul Departamentului Creativ al Agenției de Afaceri din Viena și al Institutului Austriac al Tehnologiei (AIT) în calitate de partener de cercetare non-universitar.

Informații suplimentare:

http://www.createyourbucharest.org/

Anunț important

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză