Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 20, 2020

Scroll to top

Top

“CONEXIUNI ȘI SEMNE”

Administrator

Vernisajul Expoziţiei ColectiveCONEXIUNI ȘI SEMNE

            Vă invităm marți, 15 iulie 2014, orele 18:00, la vernisajul Expoziţiei ColectiveConexiuni și Semnecare va avea loc la GaleriaSENSO(parter şi etaj), Bd. Unirii nr.15, sector 5, București.

Organizată de Catena Grupprin ProgramulCatena pentru Artă,în calitate de sponsor al evenimentului, ”Conexiuni şi Semne”, noua manifestare de artă deschisă la Galeria SENSOeste alcătuită din şase nuclee ale unor expoziţii personale realizate de Anca Boeriu, Marius Burhan, Gelu Costea, Cristian Diţoiu, Eduard Duldner şi Vasile Tolan. Un mecenat care nu ţine seama de generaţie, cunoaştere şi recunoaştere publică, de viziune sau de abordare, ci de valoare, de dorinţa de a conferi prestanţa socială meritată propriilor alegeri.

            Cuvântul de deschidere al expoziţiei va fi susţinut de criticul de artă Doina Păuleanu , director al Muzeului de Artă Constanţa.

Ceea ce îi apropie pe cei şase artişti este seriozitatea demersului pe care îl întreprind, căutarea netrucată a unor forme de exprimare compatibile cu voinţa lor de reprezentare, dar şi cu exigenţele contemporane și autenticitatea. Conexiunile pot fi găsite în numărul mare al manifestărilor expoziţionale înregistrate în ţară şi peste hotare, în comentariile critice laudative pe care opera lor le-a suscitat, în apartenenţa la direcţii personale şi ca atare privilegiate, de investigaţie plastică, în respectul pentru meşteşug, în calitatea şi profunzimea căutărilor conceptuale; în ceea ce priveşte semnele amintite în titlul manifestării, acestea se individualizează şi se disting în viziuneșata fiecărui participant, oferind privitorului posibilităţi neîngrădite de alegere şi apropiere.

Expoziţia poate fi vizitată în perioada 15 iulie 10 septembrie 2014 şi va fi deschisă de luni până vineri între orele 11.00 – 18.00.

Catena Grup,prin ProgramulCatena pentru Artăeste sponsor al evenimentului.

          Vă invităm să vizionaţi imagini din expoziţiile noastre anterioare accesând link-ul:  http://www.sensotv.ro/arte/categorie-arte-vizuale

Ne-am bucura și ne-ar onora deopotrivă să ne fiţi alături la această manifestare care va avea loc marți,15 iulie 2014, orele 18:00 la GaleriaSENSO.

Teodora Marin
Coordonator comunicare  

Bd.Unirii nr.15, sector 5, București
mobil: 0744318725

[mappress mapid=”16″]

colaj tablouri Conexiuni si Semne