Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

Copy-Past. Revaluating History, Memory and Archive in Cinema, Performing Arts and Visual Culture @ Cluj

Copy-Past. Revaluating History, Memory and Archive in Cinema, Performing Arts and Visual Culture @ Cluj
Administrator
Dragi colegi,
Aşteptăm contribuțiile dvs. la conferința Copy-Past. Revaluating History, Memory and Archive in Cinema, Performing Arts and Visual Culture şi vă rugăm să dați ştirea mai departe celor care credeți că ar putea fi interesați.

Copy-Past. Revaluating History, Memory and Archive in Cinema, Performing Arts and Visual Culture, Facultatea de Teatru şi Televiziune, Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca
Conferință organizată împreună cu Institutul de Istoria Artei “George Oprescu” București
18-19 mai, 2018
Data limită pentru trimiterea propunerilor: 1 martie 2018.
Pentru mai multe detalii, consultați pagina conferinței :
http://teatrutv.ubbcluj.ro/conferences/copy-past/
Vă mulțumim.

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.