Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

Cora Giodîc-Postelnicu

Cora Giodîc-Postelnicu
Administrator
Adresa: Str. Sergent Avram Petcu, Nr. 9 Sector 4 Bucuresti, România.
Tel:

web:

Prezentare Demers Artistic

Artista a consacrat papier-mache-ul ca materie prin excelență modelabilă și aptă să se răsucească spațial. Cu un contur acrobatic-giacomettian, gestica lovace, dinamica trupului longilin și ludicul de arenă, sunt cu ușurință convocate de Cora Postelnicu pe vectorii spațiali curajoși. Este aptă să mobilizeze instalaționist și compoziții nonfigurative pe dimensiuni mari. Iubește culoarea ca parteneră a volumelor și reușește un halou de tonicitate feminină peste tot ce compune.
Aurelia Mocanu 2014
Un secol de Sculptură Românească
(Giodîc Postelnicu Cora)

website link: web:

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.