Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 24, 2017

Scroll to top

Top

Cornelia Nicolăescu Burlacu

Administrator
Cornelia_Burlac_Nicolaescu_profil
Cornelia Nicolăescu Burlacu
Adresa: Aleea Feteşti, Nr. 9, Bl F1, sc. B, et IV, ap.19, Sector 3, Bucureşti – România
Tel: +40744 342 765
e-mail: cornburlacu@yahoo.com

web: ,

Lumea_dintre_ape-2

Lumea_dintre_ape

Prezentare Demers Artistic

Graficiana cu exersale abilitati tehnice, asimilate sub indrumarea unui creator de exceptie, Mircia Dumitrescu, Cornelia Nicolaescut Burlacu a evoluat pe cont propritt si a obtinut performante remarcabile. Arabescul trascelor grafice, luxuriante si incitante, face partc din structura compozitionala pe o dominanta a spontanului atent elaborat. Ductul are amplitudnea unui imaginativ care face din reteaua constructici plastice strategia libertatii interioare. Anii din urma o afla preocupata de extinderea zonei de expresivitate in sfera
fantasticului si si oniricului. Aici imagineaza fiinte ipotetice, plasate in spatii abisale. 0 asernenea preocupare, moderna si incitanta, asigura un parteneriat subtil între privitor si artist.
Desfasurarea in campul grafic a unor forme unduitor conturate face apel la iluzie si proiectie in posibil. Libertatea formelor colorate permite lecturi plurisemnatice si declansarea perceptiei imaginative.
Pe acest tratseu, lumea vizibiului se extinde considerabil si incitant, declansand procese cognitive complexe, motivate intelectual si estetic …

website link: ,

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.