Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Cornelia Nicolăescu Burlacu

Administrator
Cornelia_Burlac_Nicolaescu_profil
Cornelia Nicolăescu Burlacu
Adresa: Aleea Feteşti, Nr. 9, Bl F1, sc. B, et IV, ap.19, Sector 3, Bucureşti – România
Tel: +40744 342 765
e-mail: cornburlacu@yahoo.com

web: ,

Lumea_dintre_ape-2

Lumea_dintre_ape

Prezentare Demers Artistic

Graficiana cu exersale abilitati tehnice, asimilate sub indrumarea unui creator de exceptie, Mircia Dumitrescu, Cornelia Nicolaescut Burlacu a evoluat pe cont propritt si a obtinut performante remarcabile. Arabescul trascelor grafice, luxuriante si incitante, face partc din structura compozitionala pe o dominanta a spontanului atent elaborat. Ductul are amplitudnea unui imaginativ care face din reteaua constructici plastice strategia libertatii interioare. Anii din urma o afla preocupata de extinderea zonei de expresivitate in sfera
fantasticului si si oniricului. Aici imagineaza fiinte ipotetice, plasate in spatii abisale. 0 asernenea preocupare, moderna si incitanta, asigura un parteneriat subtil între privitor si artist.
Desfasurarea in campul grafic a unor forme unduitor conturate face apel la iluzie si proiectie in posibil. Libertatea formelor colorate permite lecturi plurisemnatice si declansarea perceptiei imaginative.
Pe acest tratseu, lumea vizibiului se extinde considerabil si incitant, declansand procese cognitive complexe, motivate intelectual si estetic …

website link: ,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.